Hoe mijn PC te beschermen? Gebruikt u uw PC met uw familie of vrienden? Of is het mogelijk om iemand anders toegang tot uw pc krijgt als uzelf niet aanwezig bent? Probeer dan het "Secure PC". Het kan al uw zorgen wegnemen. Met "Secure PC" kunt u belangrijke bestanden verbergen als u een tijdje niet op kantoor bent of om uw bestanden te beschermen door deze tijdelijk als alleen lezen in te stellen.

U kunt USB- of mobiele verbindingen blokkeren om te voorkomen dat uw belangrijke bestanden worden gelekt en u kunt het gebruik van webbrowsers zoals Internet Explorer en Chrome uitschakelen.

Sla belangrijke bestanden, zoals bankrekeningen, op uw beveiligde schijf op. Deze is versleuteld en u kunt zo nodig een beveiligde schijf activeren. Ook kun uw bestanden permanent verwijderen, die niet kunnen worden hersteld.

Belangrijkste mogelijkheden

  • * U kunt een beleid instellen zoals verbergen/alleen lezen voor een specifiek station, specifieke map of specifiek bestand.
  • * Voor een gemakkelijke bediening hebben we al het beleid ingesteld om het bureaublad, mijn documenten, kantoorbestanden en dergelijke te beheren. U kunt het gewenste beleid inschakelen.
  • * U kunt bepaalde programma's uitschakelen.
  • * USB-, CD/DVD- en draagbare opslagapparaten kunnen worden ingesteld naar verbergen of alleen-lezen.
  • * U kunt afdrukken, Bluetooth, etc. uitschakelen.
  • * U kunt meerdere veilige versleutelde schijven aanmaken en deze openen in de alleen-lezen- en bewerkingsmodus.
  • * Veilige schijven kunnen aan anderen worden geleverd met behulp van de exportfunctie.
  • * U kunt geselecteerde bestanden/mappen permanent verwijderen, waardoor ze onherstelbaar worden.
  • * Bestanden in de prullenbak kunnen permanent worden verwijderd, waardoor ze niet meer kunnen worden hersteld.

NB: 1 jaar licentie

Giveaway of the day — Secure PC 2.1.0.1

Van x Securitas kregen we hier nog niet een weggevertje.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64); Supported languages: English, Spanish, Japanese, Chinese (simplified), German, French, Portuguese, Russian, Dutch, Turkish, Korean, Hindi

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.220.29.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen met een werkend mailadres. 33Mail is OK. Kent Nederlands. Na de installatie moet er geïnitialisseerd worden, duurt lang. Zó lang, dat ik vergeten was dat ik al geïnstalleerd had. Nogmaals, maar de installer merkt dat het weggevertje al geïnstalleerd is. Maar wéér moet er langdurig geïnitialiseerd worden. Als dat gereed(?) is, krijg ik geen melding om te activeren. Als ik klik op het icoon, wordt er ten derde male geïnitialiseerd. Het weggevertje doet mijn virtuele W8.1 64 Pro crashen...

In Sandboxie op de productiedesktop zie ik dat Microsoft.NET\Framework64 nodig is. Ook daar dat onduidelijke initialiseren. Waardeloos.

De Duitse vrienden zien de activatie staan in
C:\ProgramData\xSecuritas\Secure PC\folder.db3

Zelf gebruik ik al jaren Safehouse. Zeer stabiel, overleeft Windows crashes. De meeste gebruikers zullen voldoende hebben aan de gratis versie van SafeHouse.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.