Sinds 2001 heeft Genie9 gewerkt aan de ontwikkeling van back-up- en beveiligingssoftware voor thuisgebruikers en zakelijke pc-gebruikers. De Genie9-producten die voor thuisgebruikers zijn ontworpen, zijn uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Volgens Genie9 is Genie Timeline Home meer dan alleen een toepassing voor gegevensopslag, het is een back-uppakket boordevol functies dat bestanden veilig en zonder problemen bewaart.

Van begin tot eind is Genie Timeline Home 10 effectief en gebruiksvriendelijk. Het begeleidt gebruikers door het back-upproces en herstelt bestanden op een intuïtieve manier. Als een toegevoegde bonus doet deze software alles zonder de systeembronnen uit te putten.

Giveaway of the day —Genie Timeline Home 10

Van Zoolz kregen we deze titel nog niet eerder.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Pentium IV or equivalent and above or AMD equivalent; 1 GB RAM; 200 MB free disk space

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 52.216.232.93 en 52.20.240.12.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. 33Mail is OK. U krijgt ook een downloadlink. Discovery ziet waar de activatie wordt opgeslagen:
C:\ProgramData\Genie9\GenieTimeLine\Gtlhome100.dat

Zelf sla ik belangrijke documenten op in DropBox, zonodig versleuteld.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Vandaag en morgen tot 23:00 uur geeft Giveaway Club PDF Converter V2.1.2 (1 year license) by Acethinker. De sleutel. Uitleg hoe te activeren. Niet erg intuïtief. Eerst account aanmaken met werkend mailadres, dan bevestigen met gemailde pin en uiteindelijk de sleutel invoeren.
Kent Nederlands. 32 Bitter.

Terug naar het begin.