PDF Page Delete is een kleine applicatie waarmee gebruikers pagina's van PDF kunnen splitsen en verwijderen. Het programma kan snel geselecteerde PDF-pagina's verwijderen en het resultaat opslaan in een nieuw PDF-bestand, of elke PDF-pagina opsplitsen in één PDF-bestand.

Bovendien kunt u het programma ook als een PDF-splitter gebruiken. Het kan PDF-pagina's opsplitsen volgens een ingesteld bereik. U kunt bijvoorbeeld elke 5 PDF-pagina's in een nieuw PDF-bestand splitsen en opslaan als u de gesplitste pagina's instelt op 5.

Er zijn twee speciale opties waarmee u de oneven pagina's of even pagina's uit een PDF-bestand kunt verwijderen. Deze twee opties zullen u werk veel gemakkelijker maken. Daarnaast is de hoge snelheid waarmee PDF-pagina's worden verwerkt een ander kenmerk van het verwijderen van PDF-pagina's. Het programma zou binnen enkele seconden honderden PDF-pagina's kunnen verwerken en verwijderen. Gewoon downloaden en uitproberen.

Giveaway of the day — PDF Page Delete 3.3

Versie 3.0 kregen we op 21 oktober 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 10 or later (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA (met kk): zijn verschillend

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter.cGeen Nederlands.

De activatie komt in C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\ppdcodec.dll.
Dat bestand codec.dll is een tekstbestand. De laatste twee tekens vóór activatie zijn "33". Na activatie zijn de laatste twee tekens "kk" (zonder aanhalingstekens). U kunt dus activeren met een tekstverwerker, zonder sleutel.
Typisch dat PDFZilla dit zo blijft gebruiken. Ze zouden kunnen stellen dat het editen van codec.dll een vorm van re-eingineering is, die volgens hun EULA verboden is.

Onzin om dit te kopen. PDF Tools is gratis en kan dit en nog veel meer.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.