Wilt u veilig bestanden verzenden naar anderen?

Wilt u dat dit bestand alleen door die gebruiker kan worden bekeken en dat het aantal weergaven en uitvoer wordt beperkt?
Gebruik in dit geval het "Secure Doc". Alle gewenste beveiligingsfuncties zijn inbegrepen. Wijzig het algemene document in een beveiligd document en stuur dit beveiligde document vervolgens door aan anderen. Wanneer de ontvanger een document opent, wordt dit in realtime aan u gemeld en kunt u zien wanneer, waar en hoe vaak de ontvanger het document heeft geopend.
U kunt het document ook op afstand besturen zodat het niet langer kan worden geopend.

Documenten kunnen worden geopend op Windows, MAC, Android, iPhone.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Converteer algemene documenten naar gecodeerde beveiligde documenten om de documentbeveiliging te maximaliseren.
  • Bij het maken van beveiligde documenten kunt u beleidsregels specificeren, zoals de vervaldatum, het aantal keren dat u een verzoek indient, een watermerk, een verbod op de uitvoer, een verbod op kopiëren en een aanduiding van de ontvanger.
  • Veilige documenten kunnen worden bekeken met behulp van een speciale viewer met ondersteuning voor Windows, MAC, Android, iPhone/iPad.
  • Zelfs nadat het beveiligde document is gedistribueerd, kunt u het beveiligingsbeleid voor dit document wijzigen.
  • U kunt logs van beveiligde documenten in realtime bekijken.
  • Het logboek kan per e-mail worden ontvangen en u kunt de tijd, het land en lokale informatie controleren met behulp van beveiligde documenten in de e-mail.
  • U kunt beveiligde documenten onmiddellijk uitschakelen in uw e-mail of hoofdprogramma.

Giveaway of the day — Secure Doc 2.1.0.1

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van xSecuritas. De blogs met de tag xSecuritas.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; .NET Framework, Supported languages: English, ..., Dutch, ...

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.220.29.

Geen Themida. in de readme een link om uw sleutel aan te vragen met een werkend mailadres. 33Mail en de plustruc van Gmail zijn OK. Het eerste deel van de sleutel is steeds hetzelfde: DGW2G-*****. Kent Nederlands. Zowel 32- als 64-bits versies? Maar op een 64 bits virtuele Server 2019 Essentials krijg ik de 32-bit versie. Microsoft .NET Framework is ook nodig.
Bij opstarten op een virtuele ThinPC zie ik 'Initialiseren. Even wachten'. Daarna niets? Op de virtuele Server 2019 Essentials kan ik wel registreren met mijn 33Mailadres en activeren. De Cameyo doet het niet.
Bij een tweede installatie op dezelfde virtuele Server 2019 Essentials moet ik een tweede sleutel aanspreken:

  • 2019-04-30 13:38:57 Warning F-Media Return Error_ SerialNo is not null on TB_License (Mean already used licenseKey) From SetLinkLicenseKey.
  • 2019-04-30 13:38:57 Error F-Media License Check . AlreadyUsed

De sleutels moet ik trouwens in twee stappen met elk vijf tekens invoeren.

Bij een derde poging zie ik dat ik de gebruikte serial numbers per mail kan opvragen. In de mail zie ik die van de eerste twee installaties met hetzelfde mailadres terug. Ik zie dat ik ze elk 70 maal mag gebruiken. Vervolgens krijg ik per mail een activation key van vijf tekens en daarmee activeer ik de derde installatie.

Ik heb Discovery alle wijzigingen tijdens de activatie van de derde installatie laten afvangen (te veel om hier te vermelden, maar onder andere C:\ProgramData\xSecuritas\Secure Doc\secudoc.db3) en daarmee een activate.msi gemaakt. Vervolgens de virtuele Server 2019 Essentials weer schoon opgestart en de vierde installatie uitgevoerd. Vóór de eerste keer opstarten die activate.msi gedraaid. Daarna het weggevertje opgestart. Het is geactiveerd! QED.

Maar die activate.msi doet het niet in Sandboxie op de echte productiedesktop. Ik ken de truc en hergebruik het serial number en krijg weer een (andere) activation key. Daarmee kan ik voor eigen gebruik de zandbakversie activeren.

In de map Language staat voor elke taal een korte gebruiksaanwijzing (pdf)

Ik zie nergens staan welke encryptiemethode wordt gebruikt. Ik heb hun spullen nodig om de versleutelde bestanden te kunnen lezen.

En wij moeten wel deze aanbieder vertrouwen: want zij kennen de wachtwoorden van de hoogst geheime documenten.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.