ThunderSoft GIF Converter is een vier-in-één GIF-toolbox. Hiermee kunt u GIF converteren naar SWF-video, PNG-bestandsformaten en ook geanimeerde GIF-bestanden omkeren. Deze software biedt een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface, rijke uitvoerinstellingen en snelle conversie met hoge kwaliteit. Alle functies ondersteunen batchconversie met één klik, helpen u met enorme aantallen en elk type GIF-bestandsconversie.

ThunderSoft Studio biedt de speciale prijs (50% korting) voor GAOTD-bezoekers voor de volledige versie van ThunderSoft GIF Converter en verschillende andere software.

Giveaway of the day — ThunderSoft GIF Converter 2.3.0

Deze versie kregen we nog niet eerder van ThunderSoft Co. De blogs met de tag ThunderSoft.

Systeemvereisten: Windows 2000/XP/Vista/7/8/10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.615.248.217.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Geen Themida, een schone installer. In de readme staan de activatiegegevens. Geen Nederlands. De activatie komt in het register:

Ik maakte ik een tikfout in de gebruikersnaam use, maar dat maakte niets uit. Later toegevoegd: geen tikfout, maar de opgeslagen naam begint met een T, ook als u de juiste G heeft ingetikt.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft vandaag en morgen een trial van drie maanden weg: BeeCut V1.4.8.13 (3-month license) by BeeCut Ltd. Daar kijk ik dus niet eens naar.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.