__Belangrijkste mogelijkheden:

 • Flexibele pauzeinstellingen;
 • Professionele stretch demo's;
 • Pauze compliance statistieken.

Opmerking: enkele licentie (1 PC) (levenslange licentie ZONDER upgrades).

Giveaway of the day — PC WorkBreak 8.0

Versie 8.0 kregen we op 13 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 95.100.96.184.

Themida. De sleutel staat in de readme. Kent "Nederlands": "Run it wanneer PC laarzen".

De activatie staat in het bestand
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\TriSun_Software_Limited\PC_WorkBreak.exe_Url_lqetocemlw0rx30t5zymyrpfjgjk01fk\8.0.26.0\user.config

Daar staat onder andere

 • <setting name="key" serializeAs="String">
  • <value>TPN******-LZSY</value>
 • </setting>
 • <setting name="user" serializeAs="String">
  • <value>Giveawayoftheday</value>
 • </setting>

Ik sta tegenwoordig achter mijn desktop. Dat scheelt al een slok op een borrel voor de gezondheid. En ik fiets elke ochtend vóór het ontbijt tenminste 25 km op een oude, loodzware e-bike met de bekrachtiging in de laagste stand. Daardoor afgelopen jaar flink wat kilootjes aan buikvet kwijtgeraakt. Bijna geen alcohol meer.

Het weggevertje is niets voor mij: ik heb voldoende sociale en andere afleiders in mijn directe omgeving om te voorkomen dat ik te lang achter de PC sta dan goed voor me is.

OT: eergisteren heb ik twee nieuwe virtuele machines aangemaakt: MX Linux en Antix Linux. De laatste is vooral geschikt voor oudere 32 bits machines, Want Linux Mint is binnenkort alleen nog maar beschikbaar voor 64 bits processoren. Antix Linux stelt heel lage eisen aan de hardware (een oud verhaal, uit 2008). Versie 17 is anderhalf jaar oud. Ik gebruik nu 17.4.1 "Helen Keller" van 28 maart 2019. Het Nederlands is wat wennen: "Afschieten"? De virtuele machine gebruikt in ruststand 165 MB (inclusief 128 MB voor het scherm?) en 3,15 GB.
Heel schone desktop. pas met rechts-klikken zie ik het startmenu. Eerst had ik wel een startknop, maar die is bij het experimenteren verdwenen.
De pakket installeerder werkt erg plezierig. Zo heb ik nu mijn geliefde Gnumeric terug, versie 1.12.32. Libre Office is wat verouderd: 5.2.7.2.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.