QILING Disk Master Professional is handige en betrouwbare software met schijf en bestanden software voor zakelijke desktops en laptops,gericht op het verbeteren van de prestaties en beveiliging van uw computer. Het verzekert dat uw systeem en data zijn beschermd, alsmede snel kunnen worden hersteld in geval het noodlot toeslaat. Als extra kunt u een ramdisk aanmaken, de gezondheid van de harde schijf controleren, partities beheren, enz.

Belangrijkste mogelijkheden in het Engels.

Giveaway of the day — QILING Disk Master Pro 4.7.5

Versie 4.3.7 kregen we op 3 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; amd64 or compatible CPU with a main frequency of at least 500 MHz; 1GB RAM

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 67.20.108.77.

Geen Themida. Een link in de readme om de sleutel aan te vragen. Pa het vierde mailadres (Gmail met plustruc) levert vlot een sleutel per mail. Ik krijg ook een downloadlink voor de trial. Die sleutel is tweemaal nodig; 1) voor de installatie (kan worden overgeslagen en levert dan een trial op) en 2) voor de activatie. 64 Bitter. Geen Nederlands.

Vanwege deze problemen is de sleutel gepubliceerd: "... a license key also called serial number: 0QLFF-66GPH-SP9Z4-9NBOF-DOGCD". Ik las ook een opmerking dat de vorige sleutel bruikbaar is, maar heb dat niet geverifieerd.

Bij de activatie wordt heel wat weggeschreven. Ik maakte met Discovery een activate.msi een activatiekloon van de trial. Bij een herstart van de schone virtuele W8.1 64 Pro kon ik er het weggevertje mee activeren. QED.

Het lukt niet om het in Sandboxie op de virtuele W8.1 64 Pro te installeren. Bij het maken van een klassieke portable op de virtuele W8.1 64 Pro komt de hele desktop muurvast te zitten. Gelukkig kan ik met snapshots de virtuele machines herstellen. Een Cameyo lukt wel.

Gezien de gemengde ervaringen van posters op giveawayoftheday.com doe ik er verder niets mee. Mijn persoonlijke bestanden (inclusief veilig gestelde weggevertjes) staan versleuteld in DropBox.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft weg WinX DVD Ripper Platinum V8.9.1 (lifetime license without free upgrade) by Digiarty Software, Inc. De sleutel.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.