Win PDF Editor is Windows PDF-bewerkingssoftware waarmee u PDF-bestanden kunt bewerken, zoals het toevoegen van tekst en afbeeldingen, het verwijderen van ongewenste content = inhoud, het tekenen van lijnen en het roteren van PDF-pagina’s. Bij het schrijven van tekst in het PDF-bestand, kunt u het lettertype, de grootte en letterkleur aanpassen en deze op iedere gewenste plek plaatsen. Na invoegen van een afbeelding kunt u deze schalen en verplaatsen. Om woorden of afbeeldingen te verwijderen kunt u de eraser tool = gummetje gebruiken. Beter dan andere PDF Reader applicaties, kan Win PDF Editor de bewerkte PDF content = inhoud permanent opslaan in de PDF-bestanden. Met de functies "PDF Delete" en "Redact" kunnen gebruikers PDF-pagina's verwijderen en de vertrouwelijke tekst van het PDF-bestand bewerken.

Giveaway of the day —WinPDFEditor 3.6.5.5

Versie 3.2.5 kregen we op 8 oktober 2016. Met vernietigende kritieken. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie staat in het tekstbestend
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\pdfdrawcodec.dll

De inhoud van de dll lijkt op een datum in 2013. In tegenstelling tot de naam .dll= dynamic load library is het bestand geen programmaatje.

Bewaar die dll. Mijn met Discovery gemaakte activate.msi zette het op een schone virtuele ThinPC op de juiste plaats. waardoor de trial geactiveerd werd. QED.

Ik heb zelf voldoende betaalde en gratis pdf-bewerkers en dit programma had de vorige keer zulke slechte beoordelingen, dat ik het nu niet ga uitproberen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.