Network Olympus: Monitoring is een webgebaseerde oplossing voor het monitoren van uw lokale netwerk, individuele computers en services. Bevat een scenario-builder die wordt gebruikt voor het ontwerpen van complexe workflows om het proces van probleemoplossing, waarbij controles worden uitgevoerd, te automatiseren, gevolgd door het uitvoeren van acties en het verzenden van meldingen op basis van de resultaten. Volgens schema uitvoeren van sensoren, acties en netwerkscans, maak netwerkkaarten, blader door eventgeschiedenis. Open de interface en beheer het systeem met uw browser vanaf elk mobiel of stationair apparaat.

NB: Volledige levenslange licentie.

Giveaway of the day — Network Olympus: Monitoring 1.1.1

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Softinventive Lab. De blogs met de tag Softinventive Lab.

Systeemvereisten: Windows 7 /Server 2008 or newer; Web Interface supports the following HTML5-enabled browsers: Google Chrome,Safari, Mozilla Firefox, Microsoft Edge; Requirements for remote devices: Windows NT4/ 2000/ XP Pro/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10/ Server 2000/2003/2008/2012(incl R2)/2016; administrator rights; ipc$, admin$ resources

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 90.130.70.73 (ftp?!) = Tele2 Speedtest Service.
In addition to the files offered here via HTTP, there is also an FTP server setup to serve files, you'll reach it at ftp://90.130.70.73. You can upload files to /upload. Uploaded files will be automatically removed as soon as the upload is complete.

Themida, maar geen sleutel nodig: "The program is preactivated. No activation key is required." Wel Microsoft Visual C 2015 x86 Minimum Runtime nodig. Dat wordt er ongevraagd opgezet.

Bijzonder: de snelkoppeling op het bureaublad verwijst naar https://localhost:3000/. De 32 bits Cameyo doet het niet. De virtuele machine crasht bij het maken van een klassieke portable. Ik houd ermee op.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.