Video Detailer is een elegante, gemakkelijk te gebruiken tool voor het maken van allerlei soorten video's voor diegenen die niet de complexiteit willen van applicaties die moeilijk te leren zijn. Het werkt net zo goed voor de beginner als de professional en er is geen programmering bij betrokken. Uw ervaring met het programma zal vrijwel volledig point-and-click zijn met behulp van eenvoudige, intuïtieve tools. Contextafhankelijke menu's en opties helpen u om zelfs de meest complexe producties te doorlopen.

U kunt alles produceren wat u kunt bedenken. Als u een videopresentatie op tv heeft gezien, in een klaslokaal of tijdens een zakelijke bijeenkomst — alles wat u heeft gezien, kan worden bereikt.Je kunt video's maken voor educatieve ondersteuning en training, productdemo's en marketingtools, videorescences en meer aandacht krijgen in sociale media. Uw enige beperking is uw verbeelding.

Giveaway of the day — Video Detailer 1.0.0.36

Een nieuwe aanbieder, Tanida Software..

Systeemvereisten: Windows 7/8/8.1/10 en 64 bitter

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres70.38.50.150.

Geen Themida. Een heel lange sleutel in de readme. Kan deze 64 bitter niet installeren op de 32 bits ThinPC. Crasht op de virtuele Server 2019 Essentials 64. lijkt het wel te doen op de virtuele W8.1 64 Pro, maar ik zie niet hoe en waar ik de sleutel kan invoeren. Maar dat hoeft ook niet: "the program is automatically registered if you install it on the day of the giveaway."

Ik vermoed dat de activatie gekoopeld is aan het bestand C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Tango Delta\license.cfg
want als ik het weghaal, heb ik een 15-daagse trial. En bij de volgende opstart 30 dagen en daarna is de licentie verlopen.

In de readme staat: "If the activation is not done automatically, enter the registration code below: access the main editor interface via the "Create blank movie" option, select the options menu in the top left corner, switch via the dot-based submenu in the bottom left corner, access "Enter activation code" option, access it and input the key.

Als ik dit recept volg, zie ik linksbovenaan dat het weggevertje geactiveerd is tnv giveawayoftheday.
Discovery ziet heel veel wijzigingen tijdens de activatie. En helaas, met activate.msi kan ik het weggevertje niet activeren. Het is dus zaak die sleutel goed te bewaren om handmatig te activeren.

Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates uit te vinken. De onbewerkte Cameyo start netjes op. De bewerkte ook.

De Duitse vrienden attenderen op het gratis Davinci Resolve 15. Maar de nieuwste versie 16 lijkt me niet gratis, want het kost $299.. Wel kunt u versie 15 gratis krijgen. Maar bij mij werkt de link niet. Deze wel. Zowat 1 GB. Het laat de virtuele W7 64 Pro crashen. Installatie op de virtuele Server 2019 Essentials lukt gedeeltelijk. DaVinci Resolve Project Server doet het niet, want de bijbehorende database kon niet geínstalleerd worden.
Dit pakket van 1 GB mag je natuurlijk niet vergelijken met het 40- maal kleinere weggevertje van rond de 25 MB. De Cameyo van 1,27 GB draait wel, maar ga ik niet bewaren.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.