Adoreshare CutoMe kan video's in elke gangbaar formaat knippen en de aangepaste uitvoerkopieën opslaan. Hiermee kunnen gebruikers een hele reeks films, video's en camera-opnames inkorten tot kleine clips. Door de knoppen Start en Einde te selecteren, kunt u videobestanden zo vaak knippen en splitsen als u wilt. Indien nodig kunt u een videoclip omzetten naar een GIF-afbeelding. Met de uitvoerinstellingen kunt u video's opslaan als bestanden die worden ondersteund door WhatsApp, Facebook, YouTube, etc. Alle standaard, HD, online video, audioresoluties en formaten worden door dit programma ondersteund.

Giveaway of the day — Adoreshare CutoMe 2.2.0.0

Versie 2.0 kregen we op 27 augustus 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial van de Windowsversie te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de installatie/opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 104.28.14.25.

Een schone installer. Een link in de readme om de activatiegegevens aan te vragen. Zowel 33mail als de plustruc zijn OK. Elk mailadres krijgt een andere sleutel. En een downloadlink die me doet vermoeden dat het ook via het tijdschrift Chip is weggegeven. Het is identiek aan het weggevertje en aan de trial.

Geen Nederlands. De sleutel van de plustruc werd niet geslikt, die van de 33Mail wel? Niet erg nieuw, de build is van 26 september 2017. Het is de meest recente versie.

De videohandleiding

De activatie levert heel wat op, onder meer:

  • New and Modified Files
    • C:\Program Files\CutoMe\CutoMeReg.db

Als ik dat bekijk met een tekstverwerker, zie ik mijn mailadres en mijn sleutel staan. Bewaar dit bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Maar ik zie ook iets dat ik zeer onlangs ook zag:

  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GuidGuid13
    • guid
    • user_id

Maar als ik deze subsleutels wis, heb ik nog steeds een geactiveerde versie.

Ik bewaar voor de zekerheid met activate.msi alle aanpassingen die Discovery tijdens de activatie op een virtuele XP zag.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.