AweClone biedt sector-op-sector technologie om op een eenvoudige en veilige manier harde schijven, systeem-harde schijven of externe apparaten te klonen. U kunt hiermee uw gegevens en content zonder enig verlies volledig van de ene naar de andere harde schijf migreren.

  • Krachtige Disk Cloner

Krachtige software voor het klonen van schijven om een ​​harde schijf of opslagapparaat eenvoudig en volledig naar een andere harde schijf of apparaat te klonen.

  • HDD/SSD kloonsoftware

Kloon eenvoudig HDD naar SSD of kloon SSD naar HDD. Ook kunt u SDD of HDD klonen naar een externe harde schijf, opslagapparaat.

  • Kloon systeem-harde schijf

Maak een identieke kopie van de harde schijf van uw systeem in geval van een systeemcrash of systeemfout. Dupliceer uw harde schijf op een andere computer/harde schijf.

Giveaway of the day — AweClone 2.2 (Win&Mac)

Versie 2.0 kregen we op 27 oktober 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 8.1/ 7/ Vista/ XP/ 2000; Mac OS 10.7 or later; English language

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn gelijk

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 103.43.189.155.

Twee schone installers, voor Mac en Windows. De beide sleutels staan in de readme. Geen Nederlands. 32 Bitter. Wil niet installeren op mijn virtuele XP. Na de activatie op een virtuele ThinPC zie ik de sleutel in C:\Program Files\Magoshare\AweClone\bin\Configure.dat

Bewaar dat bestand: ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De portable moet ik als administrator opstarten. De Cameyo draait op de productiedesktop, maar kan geen partities vinden. Idem voor de klassiek gemaakte portable. Dus daar heb ik niets aan. Ik heb het weggevertje daarom op de echte D-schijf van de productiemachine gezet. Activate.msi deed het niet goed, want zette Configure.dat op C in plaats van op D, maar met de hand heb ik de bewaarde Configure.dat op de goede plek gezet en toen was het weggevertje geactiveerd. QED.

Voor de goede orde heb ik het ook in Sandboxie gezet. De installer komt erachter dat ik het programma al heb en ik moet het eerst laten verwijderen. Daarna staat het in Sandboxie zowel in C als in D? Als ik naar de info van AweClone.exe kijk, zie ik dat er daar een typo in de naam van de maker staat: Magosahre in plaats van Magoshare. Er staat ook InstallBoot.exe met als toelichting: EaseUS Todo Backup Application van het bedrijf CHENGDU YIWO Tech Development Co Ltd.

Een goed alternatief is een zelf-startende Linux op een USB-stick, met GParted. Dat is gratis, heeft meer mogelijkheden en de Windows-partities zijn dan helemaal in rust.

een

twee

drie

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Vandaag en morgen bij Giveaway Club LightMV VIP (1 year VIP license) by LightMV. Regel zelf uw account.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.