Moeite met onthouden van al uw wachtwoorden en inloggegevens? Wilt u alleen veilige sterke willekeurige wachtwoorden gebruiken, uniek voor ieder account? Wilt u privé bestanden opslaan in een versleutelde opslag? Download Password Manager SecureSafe Pro - het beschermt uw wachtwoorden en vertrouwelijke bestanden. Alle gegevens worden in een beveiligd versleuteld bestand op uw computer opgeslagen, beschermd door beschermd door militaire encryptiestandaard.

U hoeft maar één hoofdwachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot uw bestand met wachtwoorden. SecureSafe Pro Password Manager beschikt over een ingebouwde random wachtwoordengenerator, zodat u uitsluitend sterke wachtwoorden kunt generen en gebruiken, uniek voor iedere inlog, waarmee u effectief brute-force en rainbow hacker aanvallen kunt weerstaan.

SecureSafe Pro kan ook als een echte portable app worden gebruikt. U vindt alle instructies in de installatiemap.

Opmerking: het programma is pre-geregistreerd en vereist geen extra registratiestappen!

Giveaway of the day — Secure Safe Pro 3.6

Versie 3.6 kregen we op 24 april 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/: zijn verschillend

Bij het gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 23.51.123.27. Dat haalt een bestand op. Bij de activatie 162.243.245.126 = https://www.wincatalog.com

Geen Themida, geen sleutel nodig. Kan portable worden gemaakt:
Hoe maak ik SecureSafe Pro draagbaar?

1. Kopieer de volledige SecureSafe Pro-map naar een USB-flashstation of naar een andere locatie waar u de map wilt gebruiken als draagbare app
. 2. Hernoem "SecureSafe.exe" in "SecureSafePortable.exe" OF maak een leeg tekstbestand aan in dezelfde map waar SecureSafe.exe zich bevindt en hernoem het tekstbestand naar "settings.conf" (alle instellingen voor de draagbare versie worden opgeslagen in het bestand settings.conf).
3. Zorg ervoor dat het bestand "securesafe.key" ook is opgeslagen in dezelfde map als waar zich securesafe.exe bevindt. Het bestand SecureSafe.key bevat de draagbare activeringssleutel voor het programma.
4. Start SecureSafe.exe (of SecureSafePortable.exe) om de app te starten.
Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Het bestand securesafe.key ontbreekt echter. De Duitse vrienden zien de activatie in het register staan:

Bewaar deze sleutel. Ik kon daarmee de semi-portable (de activatie staat in het register!) activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Als ik het bestand securesafe.key van vorig jaar bekijk, zie ik daar de ActivationCode van bovenstaande registersleutel staan. En als ik het ruim een jaar oude securesafe.key in de programmamap plaats, is de portable een echte, geactiveerde portable. QED.

Als u het bestand securesafe.key van vorig jaar niet (meer) heeft, kunt u de inhoud van de subsleutel ActivationCode zonder aanhalingstekens in een leeg tekstbestand plakken en dat bestand opslaan onder de naam securesafe.key. Dan is uw portable geactiveerd. Klaar is Kees.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Het weggevertje van de Giveaway Club is vandaag en morgen AOMEI Backupper Professional 4.6.3 (1-year subscription) by AOMEI Tech Co., Ltd. De sleutel kopieert u uit de browser. Op 6 mei 2019 kregen we de iets oudere versie bij Giveaway of the Day.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.