Secret Messager Pro is software die ontworpen is om uw berichten te versleutelen voordat u ze verzendt. Als u een bericht online wilt versturen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u ongeautoriseerde toegang tot de berichten kunt voorkomen. Er bestaan mogelijk mensen die uw berichtenaccount zouden willen hacken en de informatie willen lezen die u probeert te versturen. Het programma genereert versleutelde beelden die uw bericht verbergen voordat u deze kunt verzenden. De ontvanger zal de sleutel moeten ontvangen die gegenereerd is bij het versleutelen van het bericht voordat hij of zij het bericht kan lezen.

Secret Messages
Deze functie stelt u in staat om berichten te versleutelen voordat u ze kunt versturen. Er zijn verschillende soorten berichten die u online kunt versturen via een computer met internetverbinding, maar wanneer u wilt dat ze veilig blijven, kan deze tool versleutelde berichten genereren.

Secret Files
Hiermee kunt u bestanden versleutelen met AES256 encryptie. Voordat u de bestanden versleutelt, moet u een geheime sleutel genereren die gebruikt kan worden om ze te ontsleutelen. De tool werkt gebruikersvriendelijk bij het versleutelen/ontsleutelen van bestanden.

Secret Images
Hiermee kunt u berichten verbergen in een afbeelding met een sleutel. Voordat iemand de bestanden kan openen of de berichten kan lezen, moet hij of zij de geheime sleutel gebruiken.

Giveaway of the day —Secret Messages Pro 2.0.0

Deze software kregen we nog niet eerder.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; .Net Freamwork 4.0 or later

Site van de leverancier

Portable rial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502.... En hun commentaarpagina

Ik kon de portable op de vertuele server 2019 essentials activeren met het mailadres a@b.com en de sleuetl van het weggevertje. QED.
De activatie komt in
C:\ProgramData\SecretMessager\NTU2NjQ5.spadl C:\ProgramData\SecretMessager\NTU2NjQ5.padl C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\SecretMessages\secretmessager.dat

Als ik daarna het weggevertje installeer, is die al direct geactiveerd. Vervolgens heb ik deze virtuele machine nogmaals schoon opgestart en het weggevertje nogmaals geïnstalleerd en de met Discovery gemaakte activate.msi geactiveed. Dat lukte. QED.

Als ik wat moet versleutelen, gebruik ik het gratis 7z.

De posting van Ootje.

Giveaway Club heeft iets nuttigs: Online PowerPoint templates Library (lifetime license) by SlideUplift. De sleutel. "Download 15 premium templates for free. A USD $9.99 dollar value. Templates don't have watermarks and are yours for life."
Maar ik maak er geen gebruik van. Want ik moet eerst een account aanmaken met mijn credit cardgegevens. Doei!

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.