Of u nu gewoon uw e-mails wilt exporteren naar een andere e-mail client, of wilt exporteren naar PDF - Data Extraction Kit for Outlook is een geweldige hulp. Open de tool, kies een Outlook-map,en selecteer het bestemmingsformaat.Handig is dat de rest van het werk automatisch en accuraat wordt gedaan: de tool behandelt zorgvuldig bijlagen, coderingen en berichtenformaten.

Mooie en intuïtieve interface maakt Data Extraction Kit for Outlook een must-have software voor elk kantoor, en een uitstekende noodhulpmiddel wanneer u moet migreren uit Outlook om een of andere reden of voor een back-up van Outlook-gegevens. Bovendien kunt u met ingebouwde rapporten gemakkelijk gerechtelijke forensische rapporten maken, ook automatisch. En zelfs als u een wachtwoord bent kwijtgeraakt vanuw e Outlook-accounts, kan Data Extraction Kit je helpen om deze accounts te herstellen.

Opmerking: met een 1 jaar licentie!

Giveaway of the day — Data Extraction Kit for Outlook 3.0.2

Versie 1.9.1 kregen we op 22 september 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10; RAM: Recommended 8 Gb (Minimum 1 Gb); Microsoft Outlook v.2002-2019 (standalone installation, at least one local user profile should be configured). (Alternatively Free Trial version of MS Outlook can be used)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 204.155.149.200.

Sinds een paar jaar heb ik ook MS Office 2016 Professional op zowel mijn desktop als laptop staan. Dit keer kan ik het dus testen. Alleen vandaag heb ik wat andere zaken aan mijn hoofd. Dat komt dus later, dankzij de geoogste registersleutel (zie hieronder).

Een schone installer, maar de registersleutel is versleuteld met Themida:

Bewaar die sleutel. Die is per definitie geschikt om het weggevertje te activeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club levert MTS Video Converter v4.6.0 (lifetime license, no free upgrade) by DimoSoft Inc. Vraag zelf uw sleutel aan. Ik kreeg de mijne met het mailadres a@b.com. De downloadlink

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.