Smart Defrag 6 is een betrouwbaar, stabiel en toch eenvoudig te gebruiken schijfoptimalisatietool dat is ontworpen voor maximale prestaties op de harde schijf. In tegenstelling tot andere traditionele schijfdefragmentatietools die alleen defragmentatie bieden, stroomlijnt Smart Defrag 6 ook intelligent uw bestanden op basis van het gebruiksfrequentie om de toegang tot schijfgegevens te versnellen.

Met de verbeterde IObit defragmentatie-engine, defragmenteert Smart Defrag 6 niet alleen uw HDD, maar trimt uw SSD ook om de toegang tot de schijf te versnellen en de duurzaamheid van de schijf te verbeteren. Smart Defrag 6 optimaliseert in het bijzonder het bestandsorganisatie-algoritme op Windows 10. Om het nog krachtiger te maken, biedt Smart Defrag 6 ook verschillende andere handige functies. Boot Time Defrag kan het Windows-register defragmenteren om meer bezette RAM vrij te geven en de systeemstabiliteit te verzekeren, terwijl je Boot Time Defrag naar behoeften kunt aanpassen. Ondertussen zorgen Auto Defrag en Scheduled Defrag ervoor dat uw schijven altijd zijn geoptimaliseerd voor hun beste prestaties. Verder is Game Optimize ontworpen om spelers een ultra soepele spelervaring te bieden. En als laatste, maar niet de minste, Disk Health kan u helpen uw schijfstatus in realtime te controleren.

Opmerking: de licentie is geldig voor 6 maanden.

Giveaway of the day — Smart Defrag Pro 6.2.5

Versie 6.1.0 kregen we op 22 november 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE: zijn identiek/verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.221.133, 50.16.231.110, 23.23.140.35 en 54.243.143.103.
Bij de activatie met 52.71.189.209.%%

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Kent Nederlands. MS Defender grijpt in bij de installatie: setup.tmp wordt geblokkeerd. Daarom heb ik bij een tweede poging de hele C-schijf tot verboden gebied voor Defender verklaard. Dat geeft rust. Maar wel krijg ik ook nu de foutmelding dat iPersistFile::Save mislukt. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden.

De Duitse vrienden zien de activatie staan in
C:\Program Files\Common Files\IObit\Smart Defrag\license.dat+appscription.dat+RdmConfig.ini

Maar met deze bestanden alleen kan ik het weggevertje niet activeren.... later zie ik dat het toch geactiveerd draait? Maar 100% zeker ben ik niet, want er zat een flinke maaltijdpauze tussen.

Ik ben wat voorzichtig met dit soort tools en vertrouw liever op Microsoft. Verwacht van mij dus geen gebruikservaringen. Het feit dat de licentie maar zes maanden geldig is, is wat minder zwaarwegend. Want het vorige weggevertje was tot gisteren te gebruiken.

Op mijn blog van een jaar geleden staan wat meer details.

een

twee

drie

OT: omdat mijn productiedesktop ruzie heeft met VirtualBox, zit ik vanmorgen sinds maanden achter mijn reserve-desktop uit circa 2011. Ik heb die emachines EL1352 indertijd gekocht omdat ik vond dat als ik mensen hielp met problemen met Windows 7, ik zelf ook dat OS thuis moest kunnen gebruiken. Het was geen duur toestel: een dikke €300 bij Paradigit, die toen nog winkels had. Toen 2 GB RAM, nu 8 GB. Toen een HD van 300 GB, nu een SSD van 250 GB en een HD van 2 TB op de plaats van de defecte DVD-speler. Op dit moment staat op de HD Linux Mint en op de SSD Microsoft Windows 10 64 Pro 1903. Dus helemaal bij. Met een GRUB aanpasser in Linux vanmorgen Windows bovenaan gezet. Als ik dus de machine herstart zonder toezicht, komt die in Windows. De Windows houd ik zo schoon mogelijk, met Anydesk om overal bij deze machine te kunnen komen,Toolwiz Time Freeze met 10 GB zandbak (vandaar dat Windows als default OS moet staan) om weggevertjes onder W10 1903 te kunnen testen. Verder Discovery, Cameyo etc om te kunnen spelen met weggevertjes. De machine is wat te traag om plezier te hebben van virtuele machines. Hoewel ik die vroeger wel erop had staan.
Zone Alarm Firewall om na te gaan welke IP-adressen door weggevertjes worden bezocht. En Windows Defender verboden een aantal mappen te volgen, waaronder de Cameyo-map. Want AV's hebben wat tegen Cameyo. En tegen Themida. Met AnyDesk erop kan ik muis, toetsenbord en beeldscherm weghalen en de desktop vanaf de andere desktop of een laptop op afstand bedienen. Want AnyDesk draait al voordat je bent aangemeld bij Windows. Process Lasso Pro moet er nog wel op. Al was het maar om inslapen te voorkomen. Op 24-5-2019 erop gezet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.