CintaNotes is een applicatie voor het maken en beheren van notities en het creëren van een persoonlijke kennisbank. Het is ergonomisch, onopvallend en voelt als een onderdeel van het systeem. Selecteer een tekst, gebruik de sneltoets en het staat in CintaNotes. Het beschikt over een supersnelle, terwijl u typt, zoekfunctie en synchroniseert notities met Simplenote voor mobiele toegang. Het krachtige hiërarchische labelingssysteem helpt u bij het organiseren van notities. Notitieboeken kunnen met een wachtwoord worden beveiligd en u kunt zelfs regels aanmaken voor automatisch categoriseren van notities. Dit is een must-have tool ter voorkoming van informatie overbelasting!

Opmerking: het programma archief bevat tevens de portable versie!

Giveaway of the day — Cinta Notes Pro 3.13

Versie Pro 3.11 kregen we op 28 januari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 10 MB disk space

Site van de leverancier

Trial CRC64: 6A460B3B75861313 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 45.55.241.161.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen.
33Mail doet het niet, de plustruc van Gmail wel. Zo haal ik met dezelfde naam en IP-adres een aantal sleutels binnen. Zonder op hun maiiinglijst te komen. Als ik de portable wil activeren, heeft ie in de gaten dat ik op het klembord de activatiegegevens heb staan, die ik uit de mail in de Notessectie (niet zicht baar voor u) van de blog heb geplaatst. Ik hoef dus alleen op ENTER te drukken.

De activatie van de portable komt in license.key. Die bevat Chinese tekst.
Als ik de trial activeer, wordt hetzelfde bestand aangemaakt en in %AppData% gezet:

  • New and Modified Files
  • * C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\CintaNotes\cintanotes.settings
  • * C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\CintaNotes\license.key

Kent Nederlands. Ik mag tot 16 juni updaten, maar heb dat uitgezet: app.mainframe.update.autocheck = 0, staat in cintanotes.settings.
De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Bij de Giveaway Club zie ik vanmorgen om 09:33 uur geen weggevertje. Ze geven wel een overzicht van freeware per populair betaald programma. Heel handig, al snap ik hun indeling niet helmaal. Als ik op 'Office' zoek, vind ik bijvoorbeeld niet MS Office 2019 of 2016.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.