Leawo Tunes Cleaner is een Windows gebaseerd iTunes opschoningsprogramma om op een slimme manier iTunes op te schonen. Als een professioneel iTunes opschoningsprogramma detecteert en verwijdert het dubbele songs in iTunes, haalt het album artwork voor iTunes muziekbestanden, download en voegt het muziek tags toe als album, songnaam, artiest, jaar, etc. om de muziekinfo compleet te maken, biedt het de mogelijkheid handmatig muziektags te bewerken, opslaan van onvoltooide muziekbestanden voor latere bewerking, etc.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Schoon iTunes-bibliotheek op door muziekbestanden te repareren;
  • Verwijder dubbele nummers in iTunes zonder beperkingen;
  • Zoek en voeg automatisch ontbrekende muziekinfo toe;
  • Handmatig songinfo en muziektags handmatig in iTunes herstellen.

Opmerking: de software biedt een 1-jaar licentie.

Giveaway of the day — Leawo Tunes Cleaner 2.4.5.0

Versie 2.4.1 kregen we op 15 november 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel/AMD Processor; RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended); Others: iTunes 10.4 or later

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE: zijn identiek/verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Ik heb dit absoluut niet nodig en besteed er daarom minimaal aandacht aan. Kijk op de vorige blog.
De vorige keer merkte iemand op: " ... it removes duplicates that belong in different albums leaving albums missing content." Als die blunder niet hersteld is, is dit een afdoende reden het niet op uw PC te zetten.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Bij de Giveaway Club zie ik vanmorgen om 09:33 uur geen weggevertje. Ze geven wel een overzicht van freeware per populair betaald programma. Heel handig, al snap ik hun indeling niet helmaal. Als ik op 'Office' zoek, vind ik bijvoorbeeld niet MS Office 2019 of 2016.

///html <! Hieronder wordt de officiële site van vandaag ingevoegd> <p>De officiële site van vandaag:</p> <iframe sandbox src="https://nl.giveawayoftheday.com/leawo-tunes-cleaner-2-4-5-0/" width="1400" height="480"></iframe><br>

Terug naar het begin.