Photo Stamp Remover is een fotocorrectietool dat watermerken, datumstempels en andere ongewenste objecten kan verwijderen van foto’s. Met een volledig geautomatiseerde verwerking, het programma maakt gebruik van intelligente hersteltechnologie om het geselecteerde gebied te vullen met structuur van de omringende pixels, waardoor het een evenwichtig geheel vormt met de rest van de afbeelding.
Wat normaliter heel veel tijd kost met bijv. een kloontool, kan met de Photo Stamp Remover in minuten.
(Dit is de Nederlandse tekst van 20-12-2018)Giveaway of the day — Photo Stamp Remover 2019

Versie 10.2 met CRC64: 5340793B8E294871 kregen we op 20 december 2018. De blog van die dag. De versie van vandaag is identiek aan de vorige. Daarom is de naam van de pagina aangepast: 2019 -> 10.2

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 5340793B8E294871 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 5340793B8E294871? JA: zijn identiek

Bij de installatie en gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64.

Geen Themida, maar de naam van de installer geeft aan dat die om de sleutel gaat vragen: PhotoStampRemover_Setup_pt1.exe. Want die _pt1 in de naam zorgt daarvoor. Als u de naam van de trial PhotoStampRemover-Setup.exe wijzigt in PhotoStampRemover-Setup_pt1.exe, zal die ook de sleutel aanvragen. Deze truc werkt met alle Softorbits trials. Bij de installatie in het Nederlands krijg ik de mogelijkheid de sleutel aan te vragen. De plustruc van Gmail komt niet door hun check heen. Wel 10 Minute Mail. En een bij hen bekend mailadres krijgt direct dezelfde sleutel te zien in de browser.
Die sleutel zie ik ook op twee plaatsen in het register:

Nadat ik op een 'schone' desktop de trial heb geïnstalleerd, krijgt ik het verzoek een sleutel te kopen en die in te voeren. Ik doe dat niet, maar sluit het programma, voeg de bewaarde subsleutels toe aan het register (gewoon dubbelklikken op activate.reg), start de trial weer op en die is geactiveerd. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.