iBeesoft DBackup is een eenvoudig programma voor het back-uppen/herstellen van bestanden/schijven/systemen. U kunt een schema instellen om belangrijke gegevens automatisch te beveiligen. Wanneer uw data verloren gaan of het systeem vastloopt, kan het helpen de gegevens of het systeem volledig in de oorspronkelijke staat terug te zetten.

De Windows-gebruikers kunnen de data van de harde schijf of het Windows-systeem ook migreren van een oude harde schijf naar de grotere schijf, SSD of andere externe apparaten. Dit tool voor gegevensback-up heeft een intuïtieve interface, met slechts een paar klikken kunnen gebruikers eenvoudig bestanden, partities, schijven en het hele Windows 10/8/7/Vista/XP-systeem beschermen. Een IT kennis achtergrond is niet vereist.

Giveaway of the day — iBeesoft DBackup 2.0

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van iBeesoft. De blogs met de tag iBeesoft.
Systeemvereisten: Windows Vista/ XP/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 2E74069C2C93962A te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 2E74069C2C93962A ? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 67.20.108.77.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 64 Bitter. Geen Nederlands. Na activatie is de menukeuze "Activate now" bij de drie hamburgerstreepjes weg. Maar het sleuteltje staat er nog wel. Dat is verwarrend.
Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in C:\ProgramData/Backup/FrConfig.dat. Ik kan dat nu nog niet verifiëren, want ik krijg het niet geopend op mijn W8.1 64 Pro reiscomputer onder TimeFreeze.
Het lukt wel op een virtuele W8.1 64 Pro op de productielaptop. Ik maakte met Discovery een activate.msi, waarmee ik het weggevertje kon activeren. QED.

De Duitse vrienden zagen dat u ook off-line kunt activeren met de sleutel en de hardware-ID. Dus is de activatie hardware-gebonden.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft tijdelijk niets meer weg, maar ...."We will soon add a frame with giveaways, thank you for your patience and for suggestions." Knipsel uit een mail van Auslogics... Ze kennen geen gratis alternatieven voor het weggevertje, maar wel veel gratis back-up software..

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.