Wilt u uw cloud-synchronisatiemap beveiligen?
Wilt u uw cloud-synchronisatiemapdata veilig houden op moment dat u niet achter uw pc zit? Hide Cloud Drive verbergt de synchronisatiemap en het systeemvakpictogram van de clouddrive. Het beschermt ook uw bestanden door de mappen Bureaublad, Documenten en Afbeeldingen te verbergen.

Belangrijkste mogelijkheden:

 • U kunt het beleid "Toegang weigeren" of "Alleen lezen" toepassen voor de geselecteerde clouddrives.
 • Wanneer het "Toegang weigeren" -beleid is geselecteerd, is de cloud-sync-map ontoegankelijk en verdwijnen het systeemvakpictogram en de snelkoppeling. Met als resultaat dat anderen geen toegang hebben tot Cloud Drive.
 • U kunt ook het beleid "Toegang weigeren" of "Alleen-lezen" toepassen op de map Bureaublad, Documenten, Afbeeldingen.
 • Dit is van toepassing op de Cloud Drive die wordt weergegeven in de verkenner, niet op Cloud in de webbrowser.
 • Als u de cloud-synchronisatiemap tijdens het uitvoeren van de toepassing wijzigt, controleert de toepassing alle synchronisatiemappen voor en na de wijziging. Na het opnieuw opstarten, wordt alleen de gewijzigde Sync-map gecontroleerd.

Ondersteunde Cloud Drives:

 • Google Backup and Sync
 • Google Drive File Stream
 • DropBox
 • Microsoft OneDrive
 • Box
 • Amazon Drive

Giveaway of the day — Hide Cloud Drive 2.1.0.2

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van xSecuritas. De blogs met de tag xSecuritas.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64)/ Server/ 2008 R2 or later

Site van de leverancier

Trial CRC64: 038069F5BC081BFF te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 6FEA853AEE0A2A4E? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met het bij xSecuritas gebruikelijke IP-adres 93.184.220.29. En ook met 3.16.58.238

Geen Themida. Dezer aanbieder hanteert een tweetraps activatiesysteem. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. U moet een werkend mailadres ingeven. Ten Minute Mail is OK, maar daar lijkt de plustruc niet te werken, want er wordt geen nieuwe sleutel afgeleverd.. Op een mailadres van het domein wegggevertje wel. Op elk mailadres komt een andere sleutel binnen.

Maar de plustruc lijkt toch wel te werken met het tijdelijke adres van 10 Minute Mail. Want bij activatie in Sandboxie op de productiedesktop voerde ik als mailadres b3*****96+1@u***n.com in en als sleutel de sleutel die ik op het originele tijdelijke adres b3*****96@u***n.com ontving. Dit bewijst dus dat het plusadres wel bij de provider wordt afgeleverd, maar niet zichtbaar wordt in het scherm van 10 Minute Mail.

Bij de installatie wordt ongevraagd Microsoft Visual C++ 2010 x64 Redistributable erop gezet.

64 Bitter. kent Nederlands.

De activatie van de trial komt in C:\ProgramData\xSecuritas\Hide Cloud Drive\HideCloud.db3

De leverancier meldt: "License: life time license

Note: This product is only available to users who using Google Drive, One Drive, and DropBox's agent for Windows."
"Note: THIS PRODUCT IS ONLY AVAILABLE TO USERS WHO USING GOOGLE DRIVE, ONE DRIVE, BOX, AMAZON DRIVE, DROPBOX'S AGENT FOR WINDOWS"

Ik gebruik mijn DropBox alleen on-line: ik sla met de hand te bewaren bestanden via de browser op in DropBox. Ik gebruik geen synchronisatiefolder. Vroeger wel. Maar nadat ik twee harde schijven onbedoeld had verwisseld, kan de DropBox cliënt de DropBox-map niet meer vinden en wiste DropBox "dus" ook alle bestanden in de cloud.

Nog meer video's van xSecuritas

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft tijdelijk niets meer weg, maar ...."We will soon add a frame with giveaways, thank you for your patience and for suggestions.". Knipsel uit een mail van Auslogics...

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.