Aiseesoft MobieSync is de beste telefoondatabeheerder voor iPhone en Android. Het helpt u om uw contacten, video's, foto's, muziek en berichten van de telefoon gemakkelijk op uw computer te beheren. Als bestandsoverdracht, synchroniseert MobieSync gegevens van iPhone en Android-telefoon naar computer en importeert het bestanden met eenvoudige klikken van computer naar mobiele telefoon. Met Move to iOS-app kunt u bovendien snel en veilig contactpersonen, foto's, films en songs delen tussen iPhone en Android. Voor gegevensbeheer opties voor het verwijderen van foto's, het bewerken van contacten, bewerken van afspeellijsten van songs/films, etc.
Met extra functies kunt u beltonen maken en de beltonen rechtstreeks aan iPhone en Android toevoegen. Ook kunt u HEIC-afbeeldingen van de iPhone/iPad gemakkelijk converteren naar JPEG of PNG met behoud van Exif-gegevens.

Giveaway of the day — MobieSync 2.0.6

Versie 1.0.12 kregen we op 11 december 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 ; Supported iOS: iOS 6.0 and higher versions (iOS 10.3, iOS 11, iOS 12 included en de al aangekondigde opvolger van iOS12??) en iTunes, dat gaat verdwijnen

Site van de leverancier

Trial na uitpakken CRC64: 9D28AADD4CF32DB0 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: C208EE6DDA619486? JA: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 151.101.2.133, 50.22.28.106, 50.23.205.250, 67.228.81.55 en 127.0.0.01 poort 5037,

Geen Themida. 32 Bitter. Geen Nederlands. De sleutel kunt u aanvragen als het programma opstart. Per mailadres een andere sleutel. Op mijn eigen domein en via Gmail kan ik de plustruc gebruiken. Dus is het aantal geldige mailadressen onbeperkt.

Ik zie de activatie staan in
HKEY_CURRENT_USER\Software\Aiseesof...

  • "UserEMail"=-
  • "Code"=-
  • "LastCode"=-
  • "LastUserEMail"=-

Maar bij mij staat niet het mailadres waarmee ik de sleutel aanvroeg, maar Giveaway Promotion. Als ik die vier subsleutels weghaal, heb ik een trial. Zet ik ze terug, dan is het weggevertje weer geactiveerd. QED.
Maar de sleutel mag maar op één machine worden gebruikt. Daarom kan ik er het weggevertje niet activeren op een virtuele W8.1 64 Pro op mijn productielaptop. Ik moet de vier subsleutels weghalen om een nieuwe registratiecode te kunnen aanvragen. Daarmee lukt het wel.

In tegenstelling tot de Duitse vrienden zie ik de installer mobiesync.exe niet staan in

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Temp\Aiseesoft Studio\

Maar dat is begrijpelijk: de trial is een downloader en ik gebruikte het weggevertje zelf. Als ik de trial in Sandboxie op de desktop installeer, zie ik de trial installer wel. Die kan ik activeren met hetzelfde mailadres en sleutel als ik eerder op de desktop zelf (met Toolwiz Time Freeze) installeerde.


_OT__: krijg net bericht dat DropBox is verbeterd en me nu 2 TB opslag biedt. En 30 dagen terughaaltijd bij per abuis gewiste bestanden. Dat had ik al, maar toen moest het handmatig. het wordt wel bijna $20 per jaar duurder.

Omdat je nooit kan weten of ik het weggevertje ooit wil gebruiken, heb ik een paar extra sleutels aangevraagd.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft tijdelijk niets meer weg, maar ...."We will soon add a frame with giveaways, thank you for your patience and for suggestions.". Knipsel uit een mail van Auslogics...

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.