Apeaksoft Data Recovery is de beste dataherstelsoftware die professionele oplossingen biedt om verschillende problemen met gegevensverlies aan te pakken. Het biedt de mogelijkheid om de verwijderde bestanden sneller te scannen en garandeert 100% privacyveiligheid. Alle datatypes, zoals afbeeldingen, songs, video's, documenten (Word, Excel, PowerPoint, PDF, TXT, RTF), e-mails en andere bestanden kunnen eenvoudig worden hersteld. Het ondersteunt in hoge mate elke populaire pc, Mac, harde schijf, flashdrive zoals Apple, Samsung, Dell, HP, IBM, HITACHI, TOSHIBA, Sony, Seagate, Kingston, SanDisk en meer.

Apeaksoft biedt een 50% kortingscode: APKEGNK (geldig voor alle producten) voor alle GOTD-bezoekers.

Giveaway of the day — Apeaksoft Data Recovery 1.1.16

Deze titel kregen we nog niet eerder van Apeaksoft. De blogs met de tag Apeaksoft.

Systeemvereisten: Windows XP / Vista / 7 /8 / 8.1 / 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: F5088C3D5CE9C28C te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: A8C74CF89C7EB325? JA: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 104.18.21.226, 208.43.242.90, 151.101.2.133, 50.22.8.77 en 208.43.242.88.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Geen Themida. Na installatie kunt u de sleutel aanvragen. De plustruc werkt. Elk adres krijgt zijn eigen sleutel. 32 Bitter. Niet installeren op de schijf waarvan bestanden gered moeten worden.

De activatie staat in het register:

OT:Ik ben bezig Endless OS Basic op een W10 Medion Akoya MD99471 netbook met een chipschijf van maar 32 GB te zetten. Want 32 GB is te weinig om lekker W10-updates te draaien. Endless OS is niet in het Nederlands beschikbaar. Het is een Linux op basis van Debian, maar met zijn eigen UI die aan een tablet doet denken. Vaak lees ik Androidachtig, maar die schrijvers hebben kennelijk nooit een iPad in handen gehad. Ik heb zowel een Android als een Apple tablet en vind dat Endless OS op beide lijkt.
Basic betekent minder applicaties, zoals een wel mooie encyclopedie. De volle versie heeft circa 25 GB nodig en ik merkte dat het updaten van de encyclopedie niet binnen een paar uur lukte.
Met Flatpak is toevoegen van applicaties zoals AnyDesk kinderspel. Met AnyDesk kan ik buitenshyuis de desktop en laptop thuis bedienen. Dat kost niet veel bandbreedte/MB uit de bundel van de iPhone. De mail client is Evolution, bedoeld als Outlook kloon. Lijkt erg op Thunderbird. Laat mijn afspraken rechts zien, zonder extra instellingen.
Gaat direct updaten naar versie 3.6.0, Want de iso van die versie was gisteren nog niet beschikbaar.
Ik heb wel eens vaker een ander OS proberen te zetten op dit netbook, maar UEFI werkte niet mee. Endless OS heeft er gelukkig geen problemen mee. Daarmee is het een goed alternatief voor verouderde hardware, die niet met W10-updates overweg kan.
VirtualBox hebben ze niet in Flatpak, maar wel GNOME Boxes. Dat is natuurlijk niets voor dit netbook, maar misschien wel voor mijn oude ex-W7, nu W10 reservedesktop. Dat komt later wel eens.
AnyDesk werkt ... ik tik dit op de Medion. Wel een bug ontdekt: de laatste installer van FireFox heeft een verkeerde checksum, daarom lukt de installatie niet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club geeft tijdelijk niets meer weg, maar ...."We will soon add a frame with giveaways, thank you for your patience and for suggestions.". Knipsel uit een mail van Auslogics...

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.