Wilt u voorkomen dat belangrijke bestanden per ongeluk worden verwijderd? Specifieke bestanden alleen bekijken maar niet bewerken? Protected Folder is wat u nodig heeft! Stel gewoon een wachtwoord in om belangrijke bestanden en gegevens te beveiligen, en u krijgt effectievere bescherming voor deze mappen.

Er zijn overal nieuwsgierige ogen die toegang proberen te krijgen tot uw privé-bestanden. Protected Folder Windows 10 beveiligt uw persoonlijke gegevens en bestanden. Wachtwoordtoegang is altijd nodig, ongeacht wie de beschermde persoonlijke informatie wil ontvangen. Geen zorgen meer over lekken van privacy!

Virus, spyware en ransomware vormen nog steeds een bedreiging voor de beveiliging van uw belangrijke bestanden en privégegevens. De wijdverspreide WannaCry drukte gebruikers bijvoorbeeld af door bestanden te coderen. Protected Folder's geoptimaliseerde engine houdt de bestanden vergrendeld, zelfs als de pc onderhevig is aan een kwaadwillende aanval.

Opmerking: de huidige licentie is geldig voor zes maanden

Giveaway of the day — Protected Folder Pro 1.3

Versie 1.3 kregen we op 27 december 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 555AD574240088E0 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 555AD574240088E0? JA: zijn identiek

Bij de start wordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.221.133.

OT:op een iPad kan ik alleen met Firefox de link naar het logo kopiëren.

Dit weggevertje biedt geen enkele bescherming. U kunt het gewoon links laten liggen. De vorige keer kregen we hetzelfde versienummer. Kijk dus op mijn vorige blog voor details. Want ik ga dit zelf echt niet gebruiken. Te beveiligen bestanden en mappen versleutel ik met bijvoorbeeld 7z of ik maak een bestand aan in SafeHouse. Die map geef ik soms een naam die de argeloze meekijker niets zegt. Dat SafeHouse-bestand bevat de versleutelde informatie en is na ontsluiten voor Windows een partitie.
Alternatief VeraCrypt heeft als voordeel dat de versleutelde mappen niet alleen te gebruiken zijn onder Windows, maar ook op een Apple en onder Linux.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands, maar Dutch.lng (tekstbestand) kent verbetermogelijkheden.
.

De activatie komt in
C:\Program Files\IObit\Protected Folder\license.dat

Draait niet in Sandboxie. Wel doet de programmamapversie. afkomstig uit Sandboxie, het goed op de desktop vanuit de testmap.

Op 16-8-2019:de programmamap in de testmap op de desktop blijkt niet meer te wissen. Ook de 7z-truc werkt niet (map of bestanden comprimeren en de originele map of bestanden na het comprimeren automatisch laten wissen). Ik moet met msconfig de computer in de veilige mode opstarten. Pas dan kan ik de map wissen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

KzNu9tGw68rzuAQ+fxKtBS9EY3wFwBH8R0T2oLTpBwo=