Wilt u weten hoe u foto's kunt watermerken met transparante watermerken? Dan is Batch Picture Protector de juiste oplossing voor u. Het kan foto's en illustraties watermerken met zichtbare watermerken die kunnen bestaan uit een combinatie van tekst, illustraties en logo's. Deze watermerk software is bijzonder nuttig voor designers en kunstenaars die hun illustraties ter beoordeling naar klanten sturen. Ook wanneer u alleen foto's publiceert op het internet, kan dit een nuttig programma zijn om uw foto's te watermerken. Plaats zichtbare en niet verwijderbare watermerken en bescherm uw foto's en artwork tegen illegaal gebruik!

Koop een onbeperkte persoonlijke licentie (met ondersteuning en updates) 70% korting!?

Giveaway of the day — Batch Picture Protector 6.7

Versie 6.6 kregen we op 6 april 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: B2A4ADCD2C6BC058 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: B2A4ADCD2C6BC058? JA: zijn identiek, maar de uitgang _pt1 van het weggevertje zorgt voor de mogelijkheid een gratis sleutel aan te vragen.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.24 .

Geen Themida, de sleutel kan bij het begin van de installatie worden aangevraagd, dank zij de _pt1 in de naam van het weggevertje. Omdat Softorbits graag spamt, gebruikte ik 10Minutemail en kreeg dezelfde sleutel BPP6-****-HLFSK als Ootje. Ze willen veel van u weten, maar dat verzoek kunt u negeren. 32 Bitter. kent Nederlands.

De activatie komt in het register:
HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbi...

  • "partnerCode"=-
  • "partnerName"=-
  • "Key"=-
  • "partnerCompaignInfo"=-
  • "innolan"="dutch"
  • "actKey"=-
  • "info"=-
  • "Locale"="Nederlands"
  • "disableUpdates"=dword:00000001

Die laatste subsleutel heb ik maar aangepast. Lijkt me geen kwaad kunnen. Actkey zou iets systeemgebondends kunnen zijn, want vorige keer noteerde ik die niet.
Na een schone herstart (Time Freeze) installeer ik de trial in Sandboxie en importeer bovenstaande sleutel in het register. De trial blijkt geactiveerd. QED.
Als ik Actkey wis, is de activatie nog steeds actief. Ook de subsleutels van Giveawayoftheday zijn niet essentieel. Maar als ik de subsleutel Key verwijder, heb ik een trial. Die volstaat dus. Want als ik alleen subsleutel Key in het echte register zet, is de Sandboxieversie geactiveerd. QED.
Dit experiment bevestigt dat apps in Sandboxie ook in het gewone register kijken. En dat het register bereikbaar is voor opstartende apps, ook al draait reged32.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.