NB: Levenslange licentie; zonder updates

Bescherm en versnel u pc nu met Wise Care 365 PRO! Wise Care 365 Pro kan uw pc op topprestaties houden. Met wereldwijd meer dan 30.000.000 downloads. Wise Care 365 Pro is een alles-in-één Windows-onderhouds- en optimalisatiesoftware met de snelste scanengine. Het is een bundel met belangrijke registry cleaner, disk cleaner en andere systeemhulpprogramma's voor uw pc.

Met alle features van de veelgeprezen Wise Registry Cleaner en Wise Disk Cleaner aan boord, schoont Wise Care 365 schijf en register, ondersteunt het pc-controle met één muisklik, optimaliseert het systeem en beschermt de privacy. Dat maakt Wise Care 365 onderscheidend van andere hulpprogramma's voor pc-onderhoud en -optimalisatie die vandaag beschikbaar zijn.

Makkelijk te gebruiken en effectief, Wise Care 365 is de beste oplossing om de prestaties van uw pc te verbeteren. Schaf Wise Care 365 aan en uw computer zal nooit weer traag werken!

Giveaway of the day — Wise Care 365 Pro 5.3.4

Versie 5.2.2 kregen we op 19 december 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2003/ 2008/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial CRC64: 009D23E1708580E9 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: E09B702EBDD9573A? NEE: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 66.148.112.48.

Themida. geen sleutel nodig, het is een speciale Giveawayoftheday-versie, een 32 bitter. Kent automatisch Nederlands. Vergeet niet via instellingen het zoeken naar updates uit te zetten. UpdateMode=3 staat er dan in config.ini. Daar zie ik ook iets dat lijkt op één of meer sleutels:%%

  • ReviewGuid={C24CFB*****73E267}
  • SetupGuid={7B8D5A5******E33B7}

Maar het kan iets systeemgebondends zijn.
Ik installeerde het in Sandboxie op de productiedesktop en maakte daar via instellingen een portable van. Die vervolgens getest in de testmap (zonder bemoeienis van mijn AV). Daar moest ik weer het zoeken naar updates uitvinken. Zo te zien draait het goed. Adriaan (met weer een andere naam) heeft voldoende aan de Windows-tools. Hoe kan hij weten hoe goed de W10-tools zijn? Beter dan de W8.1-tools!???
De portable vindt mer dan 5.000 fouten op mijn productiedesktop, waarvan meer dan 2.000 in het register. Ik wil dit wel herstellen, maar dan onder bescherming van Time Freeze. Het valt me tegen dat er zo te zien geen maatregelen worden getroffen om de oud situatie zo nodig te herstellen.
Na de schoonmaak werkt AnyDesk niet meer. Althans, de verbinding wordt heel snel weer verbroken. Gelukkig ben ik weer thuis en kan ik zelf de productiedesktop weer schoon opstarten.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.