Met Animated Wallpaper Maker transformeert u iedere foto in een prachtige levendige achtergrond voor uw bureaublad. Deze levendige achtergronden kunnen uw standaard achtergrondafbeelding vervangen en uw bureaublad nieuw leven inblazen. U kunt hiervoor ieder gewenste afbeelding gebruiken. U heeft hiervoor geen dure en ingewikkelde software voor nodig. Het is super eenvoudig! Met maar drie muisklikken kunt u nieuwe levendige achtergronden maken. Laad een afbeelding in Animated Wallpaper Maker, pas één parameter aan en druk op een knop om uw levendige achtergrond te maken. De wallpaper animatie vereist minimale systeembronnen en kunnen ten alle tijden in- en uitgeschakeld worden.

Giveaway of the day — Animated Wa...

Versie 4.4.1 kregen we op 14 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 05E8D4EB78714156/CRC64: 4294274EFBBF95CE (geïnstalleerd) te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 05E8D4EB78714156/CRC64: 4294274EFBBF95CE? (geïnstalleerd) JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 64.22.104.110.

Themida: onnodig, want ze hebben gewoon de trial gekregen van de aanbieder. 32 Bitter. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie staat in het register:

Is ook bruikbaar voor de trial, want die installeert een Editor.exe die identiek is aan het gethemidaseerde weggevertje.
Een beetje overdreven om hier een aparte app voor te maken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.