AllMyNotes Organizer richt zich op het beheer van veel informatie, georganiseerd in een flexibele hiërarchie, beveiligde toegang met een wachtwoord en het meest belangrijke – snel zoeken en navigeren. AllMyNotes Organizer biedt een alternatief concept van informatiemanagement, het is gemakkelijke – vrije vorm, databeheerssoftware. Het biedt een paar eenvoudige tools (notities, tabellen, alarmen, checkboxes, etc.), om uw informatie op te slaan en te organiseren zoals u dat wilt! Geen beperkingen, geen strakke gedefinieerde velden, voel het concept en begin met het bouwen van uw eigen inforuimte, stap voor tap.

Belangrijkste mogelijkheden:

 • Hiërarchische organisatie van uw informatie op willekeurige wijze (vrije vorm, niet gestructureerd);
 • Veel opmaakfuncties;
 • In-tekst calculator;
 • Snel real-time zoeken;
 • Geavanceerd dataopslagformaat (ondersteuning >4GB bestanden, supersnel, 1800-bit data encryptie);
 • Alarmen (invoegen in elke tekstpositie);
 • Bestandsbijlagen (met voorbeeld afbeeldingen);
 • Tabellen (inclusief sorteren);
 • Ingebouwde sterke wachtwoordengenerator;
 • Telefoongesprekken via dubbelklikken (Skype of iedere nadere voip app);
 • Snel data vastleggen (via systeemvakpictogram);
 • Drag&drop;
 • Soepel tekst/lijsten scrollen;
 • Automatische back-ups (geschiedenis);
 • Import/export van en naar (html, rtf, knt, txt, gif, png, bmp, jpeg en andere);
 • Gratis editie is beschikbaar voor toegang tot data en beperkte bewerking op PC’s waarop de Deluxe editie niet is geïnstalleerd;
 • Vertaald in ~30 talen
 • Skins.

Deze versie is nieuw: van 27 juni 2019.

Giveaway of the day — AllMyNotes Organizer Deluxe 3.30

Versie 3.21 kregen we op 1 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 50 MB of free disk space

Site van de leverancier

Portable trial CRC64: 6C98AB302039089D te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 18515120CB0628D3, na installatie CRC64: 1AAB9527C1ACB45B? JA/NEE: zijn verschillend. Maar als u de AllMyNotes.exe van het weggevertje in de map van de portable plaatst, heeft u een geactiveerde sleutelloze portable.
Desktop trial - build 916) accepteert mijn eigen sleutel en is ook bruikbaar als portable.

Bij de activatie/eerste opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 50.116.44.96.

Alweer Themida (ligt waarschijnlijk aan de officier van dienst bij Giveawayoftheday). Geen sleutel nodig: "Please run the program during the giveaway day as it will get registered automatically". 32 Bitter. Kent Nederlands. De welkomstboodschap WelcomeUponInstallGOTD op maat is in het Engels.
Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates bij de eerste opstart uit te zetten.

In Allnotes.sig staat iets dat lijkt op een sleutel: V1-407***aa, maar dat waarschijnlijk niet is.

Net als vorige keer kunt u er probleemloos een portable van maken: download de portable trial, pak die uit en zet AllMyNotes.exe van het weggevertje (bij mij in Sandboxie) in de plaats van zijn gelijknamig broertje en ... u heeft een portable, speciaal voor Giveawayoftheday!.

Het bestand Portable.sig verraadt waarom hetzelfde programma gewoon en portable kan zijn:
"This file is present here to make AllMyNotes Organizer work in portable mode. When this file is placed in app folder, application saves data sotrate file, performs import and export to the same folder where it's placed. It's needed to make it comfortable to install app on USB sticks and other removable devices." De database staat in het bestand AllMyNotes Documents.ddb.

Prima product. Heb zelf een aantal gekochte licenties. goed bruikbaar als projectarchief. Maar zakelijk gebruik mag niet met het weggevertje. Een eigen licentie kost vandaag minder dan $10, dus hoeft dat geen probleem te zijn. U mag het op een onbeperkt aantal eigen PC's draaien. Ik heb net de portable/weggevertje met mijn eigen sleutel geactiveerd en dat ging prima. Ik kreeg per omgaande een vriendelijke mail dat dit de zesde keer ia dat ik de sleutel gebruikte. Een overzicht van de vernieuwingen.

Omdat de desktop trial een fractie nieuwer is - build 916 ipv 915 - heb ik die opgehaald, in Sandboxie geïnstalleerd en de executable in mijn eigen portable map gezet. "Natuurlijk" is die portable daarna automatisch geactiveerd met mijn eigen licentie.

Later toegevoegd: Ik ben bestuurslid van een zeer actieve vereniging. Het bestuur vergadert om de twee maanden, dus zes keer per jaar. We hebben altijd een overladen agenda met erg veel vergaderstukken. Die print ik nooit uit, maar maakte er per stuk een pdf van en met een tooltje plakte ik alle pdf's aan elkaar. Dat mailde ik mezelf en ik las tijdens de vergadering de stukken op mijn iPad.
Ik heb indertijd alle relevante documenten - dus niet alleen de officiële vergaderstukken - in een AllMyNotes-bestand gezet. Dat was bijgewerkt tot eind 2017. Ik heb gisteren de documenten voor 2019 deels toegevoegd. Vervolgens selecteerde ik de map 2019 en exporteerde die naar html. Met een browser met een print naar pdf-optie dat html-bestand geopend en die ene pagina naar pdf geëxporteerd. De pdf naar mijn iPad gemaild. Zo heb ik alle AllMyNotes-onderdelen voor 2019 op mijn iPad bij elkaar voor de komende vergadering. Dit in afwachting van een AllMyNotes app voor de iPad. Voordeel van de pdf is dat het read-only is. Nadeel: ik kan geen vergadernotities tijdens de vergadering intiken. Daarvoor zou ik mijn Windows reisnetboek tijdens de vergadering bij met moeten hebben. Plus lader, want de accu is niet best meer.
MAAR: ik had in het AllMyNotes-bestand een aantal links staan naar doc-,xlsx- en pdf-bestanden. In de vergaderder-pdf zie ik niet de inhoud van die bestanden, alleen de links. Niet aanklikbaar. Dus moet ik ervoor zorgen dat ik de originele bestanden in het AllMyNotes-bestand zet. Dat doet mij denken aan het probleem dat mijn vrouw een aantal jaren geleden met AllMyNotes had. Ik had mp3's van haar koormuziek in een AllMyNotes-bestand via links gezet. Die waren alleen aanklikbaar als haar AllMyNotes-bestand niet werd verplaatst of gekopieerd. Niet erg portable dus. Ik heb de klacht gemeld en hij zou ernaar kijken. Daarna niets meer gehoord.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.