Sticky Password Premium is een bekroonde wachtwoordenmanager en formulieren-invuller die uw wachtwoorden onthoudt en deze automatisch voor u invoert wanneer daarom gevraagd wordt - op desktop, smartphone of tablet. Bewaar al uw wachtwoorden op één veilig plek versleuteld met AES-256. Uw hoofdwachtwoord is de sleutel tot uw wachtwoordendatabase - en die is alleen bij u bekend! Sticky Password technologie wordt door miljoenen mensen van over de hele wereld vertrouwd.

Naast Windows is Sticky Password ook beschikbaar voor Mac, Android en iOS met uitstekende synchronisatie opties door u ingesteld. U beslist hoe u de data wenst te synchroniseren tussen computers, smartphones en tablets. Als u liever niet wilt synchroniseren via Sticky Password’s veilige cloud-based servers, kunt u gebruikmaken van een lokale Wi-Fi sync, die uw data over uw eigen netwerk synchroniseren en niet langs/door een cloud komen.

Wat is nieuw?

  • nieuwe beveiligde functie voor het delen van wachtwoorden;
  • opnieuw ontworpen mobiele apps.

Opmerking: de software biedt een 1-jaar 1 gebruiker licentie (die geactiveerd kan worden tot 31.07.2019). Het programma archief bevat zowel Win als Mac versies!

Giveaway of the day —Sticky Password Premium 8.2.2.14 (Win&Mac)

Versie 8.2.1.226 kregen we op 9 januari 2019. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10; MacOS 10.12 (Sierra) and higher; iOS 9.x and higher; Android 4.1 and higher

Site van de leverancier

Trial CRC64: CABBDFDAA71AA29B te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: CABBDFDAA71AA29B? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 34.194.108.100.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!
Geen Themida vanwege de Mac-versie_ de Officier van Dienst bij Giveawayoftheday is een Themida-adept. Goed product. Vandaag wel wat duur. Ze vragen ons $49,99 voor een levenslange licentie. Ik betaalde op 10-1-2019 €34,99:
Sticky Password Premium - 1 user / Lifetime License 34,99 EUR. In dollars was de prijs toen $39,99. Nu dus 25% meer.

32 Bitter. Kent ook een eigen portable: spPortableRun.exe.
Omdat ik een eigen licentie heb, gebruikt het weggevertje in Sandboxie die. Ik hoef dus niet te activeren. Wel moet ik mijn eigen wachtwoord invoeren.
Als ik de registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Lamantin... en alle subsleutels verwijder, is de trial in Sandboxie nog steeds geactiveerd.
In %AppData% zie ik een map Lamantine: C:\Users\gerbruikersnaam\AppData\Roaming\Lamantine\. Als ik die map geheel verwijder, is de trial zijn wel geleende activatie kwijt. Als ik de registersleutels en de %AppData%-map terugzet, werkt mijn eigen versie naar behoren. Ik besef achteraf dat ik vergeten ben Time Freeze aan te zetten... Gelukkig is alles goed gegaan.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.