EZBurner brandt CD's, DVD's en Blu-ray discs met audio, video en data. Met dit programma kunnen gebruikers audio CD's, data CD's, DVD's en Blu-ray discs kopiëren, MP3 CD's en DVD's branden, video DVD's en Blu-ray discs branden, data branden op CD's, DVD's en Blu-ray discs, audio CD's branden, ISO-images opslaan op schijf, ISO-images branden op recordable media en rewritable media formatteren.

Giveaway of the day — EZBurner 1.0.1

Versie 1.0.1.47 kregen we op 28 augustus 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (32 and 64-bit)

Site van de leverancier

Trial CRC64: 9736596685968F24 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 5B82231DE528FDFA? JA/NEE: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162,209,11.5 http.

Geen Themida. Geen sleutel. 32 Bittter. Zonder sleutel al gelicenceerd aaqn Giveawayoftheday. Vink via Help/Updates het zoeken naar nieuwere versies uit, want daar hebben wij geen recht op. Geen Nederlands.

Ik zie deze sleutel:
Computer\HKEY_USERS\Sandbox_gebruikersnaam_zandbaknaam\user\current\software\PCWinSoft\EZBurner\general
met onder andere een subsleutel m_sSerial met de waarde -1. En een subsleutel checkforupdates met nu de waarde 0.

Computer\HKEY_USERS\Sandbox_gebruikersnaam_zandbaknaam\user\current\software\PCWinSoft\EZBurner\CurLang\language met subsleutel current, die de waarde english heeft. Als ik dat wijzig in dutch ... gebeurt er niets, want in het bestand lang.ini in de programmamap staat die taal niet. Liefhebbers kunnen dat makkelijk aanpassen. Maar als ik de Engelse tekst vervang door de Portugese, start het weggevertje niet meer op.

Ik heb al een goede Ashampoobrander en laat dit dus links liggen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.