Met Confidential kunt u bestanden met verschillende niveaus van vertrouwelijkheid met één klik labelen en zijn de labels zichtbaar voor het hele team, in Windows Verkenner. Dit helpt uw ​​team, bedrijf, klanten en jezelf te beschermen om te voldoen aan voorschriften en bedrijfsbeleid. Met Confidential kunt u bestanden labelen als vertrouwelijk op schijven, netwerken en cloudservices. U kunt zelfs e-mails als vertrouwelijk labelen. Als u een geclassificeerd document buiten uw bedrijf e-mailt, wordt u door de Outlook-plug-in, die wordt geleverd bij Confidential, gewaarschuwd.

Profiteer van een geautomatiseerde oplossing die helpt bij het naleven van wettelijke voorschriften, contracten en intern bedrijfsbeleid. Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om gebruikersgroepen te maken en te beheren om vertrouwelijke bestanden eenvoudig te beperken tot specifieke afdelingen en teams. Het beste van alles is dat uw regels kunt maken op basis van bestandsnamen en locaties die u in staat stellen om een ​​volledige schijf in enkele minuten te labelen!

De licentie is 12 maanden geldig.

Giveaway of the day — Confidential Basic 1.7.1

Tag Forge Confidential Basic kregen we op 17 januari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64) en Microsoft Visual Basic en Microsoft SQL Server

Site van de leverancier

Trial CRC64: B5BE7F0D27B0E90A te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: B5BE7F0D27B0E90A? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 104.81.140.145.

Volkomen zinloos programma: als u iets labelt als geheim, verraadt u het belangrijkste van een geheim, namelijk dat u een geheim bestand heeft. Geef vertrouwelijke mappen en bestanden een niets-zeggende naam en versleutel ze of zet ze in een versleutelde partitie.
Geen Themida. Absurd lange sleutel staat in de readme, die begint met waar de sleutel voor is:
4-ConfidentialBasic1-GOTD_07July19-0-NND7/7/2020-N-1******172181

Irritante site: u moet een werkend mailadres verstrekken en u abonneren op hun nieuwsbrief, voordat u de trial kan ophalen. Ze kregen van mij een 10 Minute Mail adres.
Bij de installatie komt er ook ongevraagd spul van Microsoft mee. Bij de opstart koos ik Nederlands, maar het blijft Engels. Bij een tweede opstart blijkt een deel van het menu Nederlands te zijn.
Bij de activatie krijg ik eerst bericht dat die geslaagd is. Direct daarna de melding dat het niet gelukt is: "Your activation key has expired".

Later op de dag lukt de activatie wel. De activatie komt in %AppData%:
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Confidential\LocalDb\confidential.mdf

Ik kon hiermee het weggevertje op een schone virtuele ThinPC activeren. Wel eerst ongeactiveerd opstarten, afsluiten, confidential.mdf op de juiste plaats zetten en presto. QED.

De Duitse vrienden kunnen er nog minder mee dan ik: "Ich habe es ja schon mehrfach gesagt, ich komme mit dem Prg nicht klar darum mache ich hier Schluss, bringt ja doch niemandem was wenn ich Stundenlang rum probieren muss und selbst dann zu keinem Ergebnis komme.".

Het spel is meer dan een gigabyte groot. Uploaden naar Dropbox lijkt niet te lukken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

een

twee

drie

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.