❤TwinkiePaste is hèt gereedschap om snel veel gebruikte teksten, datums, begroetingen, standaard antwoorden, internet URL's, inloggegevens, wachtwoorden en code-sjablonen. Veelzijdige en onopvallende applicatie. Wanneer u veel werkt met teksten in andere talen, kunt u een woord selecteren om dat met de daarvoor gedefinieerde sneltoets via Google Translate te laten vertalen. Ook kunt u een tekst selecteren om hierop een zoekslag te maken op het internet zonder daarvoor een browser te moeten openen. De sneltoetsen die TwinkiePaste gebruikt kunt u aanpassen, wat handig is wanneer de standaard toetsencombinatie al in gebruik is door een andere app of wanneer u andere sneltoetsen gewoon makkelijker vindt. Een lichtgewicht en handige klembordtool dat u overal mee naar toe kunt nemen. Samengevat kan TwinkiePaste u helpen tijd te besparen als het aankomt op het regelmatig typen van dezelfde zinnen, vooral als tijd kostbaar is.

In de readme van de trial staat: Version 2.92 build 557 (July/6/2019)

Giveaway of the day — TwinkiePaste 2.91

Versie 2.78 kregen we op 10 oktober 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial installer CRC64: AE7D644D57F80667/CRC64: A9B28DD6ECEEED95na installatie te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 9E06FE673755671C? ✔JA: zijn verschillend: trial is nieuwer, versie 2.92
Portable CRC64: A9B28DD6ECEEED95 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 4E64A3C1F4DA95B5? ✔JA: zijn verschillend: portable is nieuwer.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 195.208.1.102 http.

Geen Themida. De activatiegegevens staan in de readme. 32 Bitter. De installer kent Nederlands, het weggevertje niet. Produceert irritante geluiden, maar ze zijn uit te zetten. Niet aan te passen. Wel kunt u andere wav-bestanden gebruiken, waarvan u de namen aanpast. Na activatie zie ik in de programmamap het bestand Giveawayoftheday_1_licenses_for_TwinkiePaste.zip staan. Bewaar dat bestand. Ik kon er de portable mee activeren. QED.
We mogen tot 11 juli opwaarderen met behoud van de licentie. Vergeet niet daarna het wekelijks zoeken naar updates uit te zetten.
Via het rechtsklikmenu kunt u via Quick Settings/Open Settings File het bestand Settings.ini aanpassen.
Voor de zekerheid: DaysCheckForUpdates=7777

U kunt een .lng-bestand aanpassen als u graag Nederlands heeft. Begin met LocalizeExmaple.lng voor uw vertaling:

  • Main
  • LangPrefix=En
  • Author=Type Your name and email (optional)
  • LangLocalized=English (Type localized name of language here)
  • Strings_Client
  • 276=off
  • 183=Trial Version
  • 132=Hot key
  • 148=Right click on the icon for showing of menu

etc

Gratis alternatief: QClip👏 (dankzij tablet mode/schermtoetsenbord werkt dit ook op een oudere Windows 10, op de nieuwste krijgt u Emoji's via Windows-toets plus punt of puntkomma).

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

een

Sneltoetsen voor Word:

sneltoetsen

bron: https://turbofuture.com/computers/keyboard-shortcut-keys

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.