Haal meer uit de links die u deelt met TagOn, de ingenieuze link-shortener waarmee je uw publiek opnieuw kunt targeten en met hen kunt communiceren op alle links die u deelt. Met TagOn kunt u ieder insluitscript die u op uw website gebruikt, koppelen aan de links die u deelt, zodat u uw eigen livechat, opt-in-formulieren en video's in slechts een paar klikken kunt toevoegen. U kunt retargetingpixels en trackingcodes toevoegen aan de links die u verkort en zelfs gebruikers terugbrengen naar uw site door uw eigen call-to-action toe te voegen aan de links die u deelt. Pak gewoon de link die u wilt verkorten, sluit hem aan op TagOn om ue scripts toe te voegen en deel ze online!

Opmerking: TagOn is online service en vereist geen installatiebestand! Leesmij-bestand beschrijft de registratiestappen en het aanmaken van een account. De code biedt u een abonnement van 6 maanden op het standaardabonnement van de service!

Giveaway of the day — TagOn

Een nieuwe aanbieder, TagOn-link.

Systeemvereisten: Internet connection required; web browsers such as Chrome, Firefox, and Safari

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE: zijn identiek/verschillend- er is geen trial

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Er valt niets te installeren. Ik kan uit de beschrijving hierboven niet opmaken of het wat voor mij is.

Ik heb zelf wel wat handige links die ik met u wil delen

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.