Gebruik Orbisoft's nieuwste bekroonde Task Manager 20|20(tm) zakelijke taakbeheersoftware om te organiseren en alle opdrachten en taken van uw team moeiteloos te beheren. Task Manager 20|20 kan gebruikt worden voor een persoonlijke of een team omgeving voor het bijhouden van persoonlijke en gedeelde taken, opdrachten (inclusief van klanten) en projecten.

Krijg een snel overzicht van alle taken, waak voor gemiste deadlines, geautomatiseerde werkverdeling en een prognose van werk knelpunten en rustige tijden.

Voorbeeld rapporten bevatten: taken weergegeven op deadline of ontvangen datum, taken door teamleden, achterstallige taken, taken voor vandaag, taaktijd budgetten, workflow trends, tijdsbesteding taart grafieken, hoofd/sub-taken en nog veel meer. Gemakkelijk invoer van data voor een minimale hoeveelheid tijd besteed aan loggen en afsluiten van de taken. Analyse taakstatistieken en work trends is snel en eenvoudig met ingebouwde analytics. Aanpassen van velden, sjablonen en rapporten naast dat er een breed scala hiervan al zijn ingebouwd.

Aanpasbare e-mailherinneringen, veld, programma en tabel beveiliging, ActiveX velden, auto-plannen, auto-lookup en vele andere beschikbare geavanceerde mogelijkheden.

Opmerking: het programma beschikt over EEN client computer levenslange licentie, voor privé 😎 gebruik thuis of 🛠🛠🛠🛠 zakelijk/in een organisatie (één per organisatie).

Giveaway of the day — Task Manager 20

Dezelfde titel kregen we op 15 augustus 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 79C20AA15DF962BF te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 41D4029B49C47145? JA/NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Hoogst irritant: ik moet veel info - inclusief een mailadres en mijn functiebenaming - afstaan, vóórdat ik een downloadlink voor de trial krijg.
Het uitpakken lukt niet erg: ik zie de setup.exe in %temp%:
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Temp\{4D2CBB9D-B2CA-4B1A-8800-466A003A5F29}\setup.exe
Maar het installeren lukt niet. Dan maar de trial proberen: 32 bitter. Die start wel op, maar met enkele onduidelijke foutmeldingen. Niets voor mij.🤢

Leren hoe het te gebruiken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

een

twee

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.