Bescherm uw kinderen online en offline. Zorg voor een veilige en plezierige computerervaring voor uw kinderen. HT Parental Controls biedt ouders eenvoudige manieren om regels voor computergebruik in te stellen en kinderen te beschermen tegen alle schadelijke en ongepaste inhoud.

Bekijk wat ze zien of spelen, blokkeer de toegang tot websites en apps of beperk bepaalde sites op een vriendelijke manier. Het programma bevat veel superieure functies die de software geweldig maken voor ouders. Maak de eenvoudige installatie af en bescherm uw gezin vandaag nog!

Opmerking: de aanbieding bevat een licentie van zes maanden!

Giveaway of the day — HT Parental Controls 15.9.3

Een nieuwe aanbieder, HT Vector.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10; Free disk space: 250 MB

Site van de leverancier

Trial CRC64: 491A8CD61B3185F0 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: F2F7C5D13B18A055? NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 216.250.120.147 http.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Als ik uitvoer, denkt mijn firewall dat het programma wmime heet en niet htpcons.exe. Het is vrij nieuw: Compilation Timestamp 2019-06-08 04:59:17, zoals virustotal mij meldt. ook interessant dat het twee talen kent:

  • ENGLISH US
  • NEUTRAL ARABIC OMAN
  • ProductNam wmime
  • ProductVersion 15.9.3.12
  • ProductVersionNumber 15.9.3.12
  • ProgramID com.embarcadero.wmime

In de map H:\Sandbox\gebruikersnaam\zandbaknaam\user\all\htpc\images zie ik screenshots van zaken die ik op mijn beeldscherm heb gezien na het opstarten van het weggevertje. Het programma bespioneert mij dus. En ook de bestanden dataxx.dat in H:\Sandbox\gebruikersnaam\zandbaknaam\user\all\htpc\laten zien wat ik allemaal uitspookte. Spooky!

"HT Parental Controls provides you with detailed reports of website and application usage, time spent on the pc, keystrokes, screenshots, etc. With the reports, you can easily see how your child spends time online."

Ik zie niet waar de activatie is opgeslagen. Als ik het afsluit, toont Pro Lasso dat cpriosvc.exe blijft draaien. Maar heeft dit verband met elkaar??

De programmamap volstaat als semi-portable. Die schrijft de resulstaten van zijn gespioneer in C:\Users\All Users\htpc.

Volgens mij levert Filternet van de EO dit gratis. Neen: het kost €2,50 per maand voor vijf apparaten.
Zelf heb ik mijn HOSTS-bestand aangepast. Dat is gratis. En het werkt ook onder Linux. Zie Schoone PC.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.