Aiseesoft FoneTrans is de beste iOS overdrachtssoftware voor een beter beheer en overdracht van uw iOS-bestand. U kunt foto's, muziek, contacten, spraakmemo's, films, video's, enz. van iPhone/iPad/iPod naar computer overbrengen, of van computer- of iOS-apparaten naar iPhone/iPad/iPod in slechts één klik. Met FoneTrans is het mogelijk om muziek van iPhone/iPad/iPod naar iTunes te synchroniseren zonder iTunes te gebruiken. Bovendien is het handig om iTunes-gegevens te importeren naar uw iPhone of pc met FoneTrans iTunes Library. Bovendien kan het u helpen bij het beheren en back-uppen van iPhone-contacten tegen verlies, nummers in aangepaste beltonen maken en HEIC-afbeeldingen naar JPG of PNG converteren. Probeer deze krachtige software.

NB: één jaar licentie.

Giveaway of the day — Aiseesoft FoneTrans 9.0.12

Versie 8.3.6 kregen we op 31 januari 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP (SP2 or later)/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Supported iOS: iOS 6.0 and higher versions (iOS 9 included); Processor: 1GHz Intel/AMD CPU or above; RAM: 1G RAM or more; iTunes: 10.7 and above

Site van de leverancier

Trial CRC64: 4333B2EA1C289C76 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 407E105BAA419695? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 50.22.28.106.

Geen Themida. Geen sleutel in de readme. 32 Bitter. Na installatie kunt u uw jaarprobeersleutel aanvragen. Ik gebruikte 10 Minute Mail. Geen Nederlands.

Het kan alleen werken met iTunes, maar laat zich zonder dat wel activeren. Daarvoor is een werkend mailadres nodig. Ik gebruikte 10 Minute Mail. De sleutel is maar één keer te gebruiken. Gelukkig werkt de plustruc ook. Met de tweede sleutel activeerde ik het op een virtuele ThinPC.

De activatie komt in het register:

Ik begrijp de makers niet, de kopers nog minder. Ik gebruik al bijna zeven jaar een iPad en ruim 2,5 jaar een iPhone en ben onder de indruk van de kwaliteit van de automatische synchronisatie met de iCloud, DropBox en Google. Alles loopt prima en ik ben nooit wat kwijt. Ik zie geen enkele reden om daarnaast handmatig aan de slag te gaan met betaalde software, die toch niet zonder iTunes kan.

Ze schrijven: "When you change an iPhone, you won't have to worry about how to transfer the contacts, music and other data to your new iPhone." Welnu: dat gaat volkomen automatisch, via de iCloud, zonder enige extra software. Ik heb dat ervaren, toen ik eind vorig jaar mijn oude iPad 3 verruilde voor een nieuwe iPad Pro.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.