Privacy Protector for Windows 10 helpt u bij privacyproblemen van het besturingssysteem, zoals het verzamelen van alle soorten gebruikersdata. Dit programma helpt u bij het oplossen van alle Windows 10 privacykwesties die ingaan tegen de rechten van gebruikers op vertrouwelijk activiteiten op zijn of haar PC. Dit tool is gericht op privégebruikers en bedrijven met exclusieve normen op gebied van vertrouwelijkheid van hun data. Via een gebruikersvriendelijke interface kan een gebruiker van Privacy protector zijn of haar systeem tunen om ongewenst verkeer naar Microsoft servers te blokkeren. Het is mogelijk bepaalde elementen van de telemetrie en dataverzamelingssysteem te verwijderen en de rest eenvoudig uit te schakelen. Gebruikers kunnen naar eigen goeddunken services uitschakelen om specifieke Windows 10 privacy kwesties te elimineren. Er zijn ongeveer 40 services (sommigen werken op de achtergrond) die persoonlijke data in de gaten houden en verzamelen. Het is mogelijk om de volgende tools te verwijderen, uit te schakelen of te blokkeren:

 • • Cortana (hebben wij Nederlanders dat wel?)
 • • Office Telemetrie
 • • Media Center
 • • Energie Efficiëntie Diagnostiek
 • • Diagnose- en verbruikersgegevens
 • • Windows Zoeken

Giveaway of the day — Privacy Protector for Windows 10

Versie 4.0 kregen we op 16 augustus 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 478F1C6745EE60C6 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 478F1C6745EE60C6? JA: zijn identiek, op de naam na: _pt1 in de naam zorgt voor de mogelijkheid een sleutel aan te vragen.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64.

Een schone setup. Bij de installatie krijgt u dankzij _pt1 in de naam van de installer een sleutellink. Ten Minute Mail is OK en leverde mij dezelfde sleutel alsOotje kreeg.

Kent Nederlands. De activatie staat in het register (op de laatste subsleutel na):

 • HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbi...
 • "partnerId"=-
 • "partnerOff"=-
 • "partnerCode"=-
 • "partnerName"=-
 • "programShort"=-
 • "Key"=-
 • "partnerCompaignInfo"=-
 • "actKey"=-
 • "disableUpdates"=dword:00000001

Bewaar deze sleutel. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die . En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.