Universele datacatalogus ModusDoc is ontworpen voor het catalogiseren van diverse gegevens: documenten, e-boeken, audioboeken, films, foto's en andere bestanden, hyperlinks, programma's, mappen en notities in een database om snel en gemakkelijk toegang tot deze gegevens te krijgen.

  • U kunt een map of een hele schijf scannen. ModusDoc maakt boomgroepen volgens de structuur van mappen op de schijf en de relevante records - koppelingen naar bestanden.
  • U kunt alle documenten aan de ModusDoc-database toevoegen, inclusief e-boeken, audioboeken, films, foto's en andere bestanden, snelkoppelingen of mappen, door ze eenvoudigweg met de muis te slepen. U kunt hyperlinks, geselecteerde tekst, e-mailberichten slepen - ModusDoc cataloger maakt automatisch de respectieve records (hyperlinks of notities). Bovendien kunt u alle objecten in een map toevoegen door eenvoudig de map in het dialoogvenster te selecteren!
  • Documenten en andere bestanden kunnen direct in de ModusDoc-database worden opgeslagen of de database kan de hyperlinks naar deze documenten/bestanden opslaan.
  • Met ModusDoc-gegevenscatalogus kunt u een onbeperkt aantal databases maken. Elke database kan een individuele configuratie hebben: verborgen of herschikte kolommen, nieuwe van verschillende typen (symbolisch, tekstueel, numeriek, logisch, datum, datum en tijd) toegevoegd.
  • Elke ModusDoc-database bestaat uit een GROEPEN en een RECORDS-tabel. Groepen worden gepresenteerd op twee tabbladen, index (lineaire structuur) en boom (hiërarchische structuur); het programma genereert de boom automatisch!
  • Met de filterhulpmiddelen (selectie) direct boven de groepstabbladen en boven elk veld van de recordtabel kunnen vereiste gegevens snel en gemakkelijk worden gevonden.
  • Een groep kan documenten en andere bestanden bevatten (zowel ingebed als gebonden, als hyperlinks), snelkoppelingen naar de toepassingen die deze documenten hebben gemaakt, hyperlinks naar internetbronnen met betrekking tot documenten en programma's die in de groep worden gepresenteerd, evenals mapsnelkoppelingen en notities.

NB: 1-computer levenslange licentie.

Giveaway of the day — ModusDoc 7.2.310

Een nieuwe aanbieder, Valery Krasnov.

Systeemvereisten: Windows 98/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Portable trial CRC64: C18C9EBA60E46CD8 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn verschillend, md.exe vervangen
De gewone trial CRC64: 73B1E5092252FC4C. Idem.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Geen sleutel nodig: "The program is preactivated. No activation key is required."
In config.fpw staan de instellingen.
In de Help staat "ModusDoc is a cataloger of data (documents, hyperlinks, programs, folders, and notes)."

  • Data in ModusDoc are organized in the form of database, consisting of the GROUPS and the RECORDS tables.
  • The GROUPS table is presented in two formats, Index and Tree.
  • The program generates the GROUPS tree automatically.

Lijkt een kloon van Treepad, met mooiere UI. Of AllMyNotes. We krijgen een iets nieuwere versie dan de trial. "Dus" een beta? Het draait niet in Sandboxie van het vers met W10 19.03 32 Home ingerichte Medion reisboek.

Vervolgens de portable trial ingericht. Die pruttelt wat, maar doet het daarna wel. Maar natuurlijk een trial. Daarna de md.exe van het weggevertje in de zandbak gekopieerd naar de map van de portable. Daarmee dus de md.exe van de portable overschreven. En dan lijkt de portable geactiveerd. Want de teksty activation in het menu is grijs en niet meer aan te vinken. En vervolgens doet de zandbak het ook. Wel een foutmelding bij elke opstart: mscomctl.ocx is niet goed aangemeld. Dus beta.

Dezelfde truc toegepast op de te installeren trial. Ook die kan worden geactiveerd door de md.exe te vervangen door die van het weggevertje. Die is twee dagen jonger.

OT: vandaag is de laatste dag dat ik het uitgepakte spel in de uitwisselmap zet. Ik doe dat voor het neefje van @^@, maar @^@ laat al jaren niets meer van zich horen. En van de neef ook nog nooit wat gehoord. Noch van een ander, dat ze het spel op prijs stellen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.