Met de groei van GoPro, Drone, vlogging en andere vormen van videomedia is er ook een groeiende vraag om meer videoformaten of codecs om te converteren en te delen delen. WinX HD Video Converter Deluxe is absoluut naar voren gekomen als een van de beste keuzes voor conversieprogramma's, met een bijzonder talent voor 4K-videobewerking. U kunt grote 4K-video's eenvoudig comprimeren naar 1080P, 720P, H.265/HEVC om opslagruimte te besparen.

Het functierijke programma ondersteunt een breed scala van verschillende bestandsformaten, zoals Multi-track HD BDAV, MPEG-TS AVCHD, M2TS, MKV-video's naar MP4, H.264 tot HEVC. Met level-3 hardwareversnelling is de snelheid van het converteren van 4K (HEVC) MKV naar MP4 volgens de test meer dan 16 keer gestegen. De ingebouwde High-Quality Engine, deinterlacing-technologie en de Auto Copy-modus zorgen ervoor dat de uitvoervideokwaliteit geen waarneembaar kwaliteitsverlies veroorzaakt.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Converteer vrijwel alle video's, inclusief HEVC, MKV en M2TS worden ondersteund. De gebruikers kunnen een videoconversie van video's van 4K kwaliteit verwachten met een snelheid van 60 frames per seconde of meer;
  • Download video's van meer dan 1000 sites om er later zonder internetverbinding van te genieten;
  • Comprimeer 4K UHD tot 1080p om de videogrootte te verkleinen en perfect op kleinere schermen te passen of 720p/1080p naar 4K op te schalen voor betere beeldkwaliteit.;
  • Video bewerken: video's bijsnijden/uitbreiden/samenvoegen; voeg SRT-ondertitelingsbestanden in alle talen toe;
  • Maak eenvoudige vakantiediavoorstellingen, onttrek audio of soundtrack van de originele video's;
  • Pas de resolutie, video-/audiocodec, framesnelheid, audiokanaal, etc. aan om aan je verdere behoeften te voldoen.

Giveaway of the day — WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.3

Versie 5.15.1 kregen we op 15 december 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 10; Processor: 1GHz Intel/AMD processor or above; RAM: 256MB RAM (512MB or above recommended); Free Hard Disk: 100MB space for installation; Graphic Card: 256MB RAM (512MB or above recommended)

Site van de leverancier

Trial CRC64: 3F34F1ADF7002875 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: A1BE2F8CDF818CCF? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 169.54.175.207 http cq 23.246.239.119 http.

Themida: 204.155.149.200 https. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Ik kon de trial in Sandboxie activeren met de sleutel uit de readme en het mailadres a@b.com. Net als bij een vorige versie kon ik het automatisch zoeken naar updates niet uitvinken. Als ik config,ini bewerk door de regel met autocheckupdate aldus aan te passen: autocheckupdate=0, dan helpt dat niet. Even later staat er toch weer autocheckupdate=1. En het bestand alleen-lezen te maken, heeft ook geen zin. Bij het opstarten komt er een onduidelijke foutmelding en het opstarten wordt afgebroken.

In unique.bin zie ik qYjF0k4******LGq, maar dat bevat geen activatiegegevens. Die staan in %AppData%:

  • C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\signature.bin

Ik kopieerde de programmamap uit Sandboxie naar de testmap op de productiedesktop en wiste daarna de zandbak. Het weggevertje draait keurig als semi-portable, maar in een trial. Afsluiten en de bewaarde signature.bin op de juiste plaats gezet. Nu is de trial geactiveerd. QED.
. Als ik de programmamap van de testmap verplaats naar de map met portables, blijft het programma keurig geactiveerd werken.

De on-line handleiding

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

u+9xuf5w19QWDrzgk01gjWtRI1Tmk604LLKSuZZ75CM=