Real-time 3D animatie!

Anders dan andere 3D tools, is iClone ontworpen voor directe visualisatie en digitale verhalen. De unieke real-time animatie engine biedt een 10 x snellere productiesnelheid door 'giving-what-you-see' zonder wachttijd. De content-gedreven director lay-out is logisch ingedeeld met Stage, Set, Actor, Animation, Media en Export tabs zodat u tijdens de creatie gemakkelijk middelen kunt toewijzen. iClone is niet alleen de ideale tool voor studios, live tv-producties en pre-visualisaties, maar biedt iedereen de mogelijkheid een regisseur te zijn van zijn animaties zonder zonder enig gedoe van het creëren van content vanuit het niets!

Wat is nieuw?
-VISUELE VERBETERING
iClone 6 ondersteunt fysiek-correct rendering met Indigo RT via plug-in architectuur, die een ongelooflijk realistisch visueel resultaat voor uw eindproductie biedt. Real-time oppervlakte gladschaven biedt fijnere definitie van organische modellen zonder concessies te doen aan de systeemprestaties. Soft cloth met de PhysX engine introduceert betere natuurlijke en realistische resultaten voor kleding. Tenslotte biedt de nieuwe geïntegreerde tessellation technologie ontwerpers de mogelijkheid displacement maps te gebruiken om de details te verbeteren via GPU rendering.

-BRUIKBAARHEID
Een sprong vooruit in gebruiksgemak met de gloednieuwe flexibele gebruikersinterface waarmee u panelen kunt losmaken, verplaatsen en vastzetten voor een eigen lay-out en werkstijl. Een geoptimaliseerde Content Manager voor snelle toegang tot een goedgevulde bibliotheek met content en virtuele mappen om de content beter te organiseren. Verde ook een paar handige verbeteringen aan de tijdlijn zoals multi-object track editing, zoom weergave en Dope sheet.

-CONTENT EVOLUTIE
De onlangs geïntroduceerde single-mesh CC karakters zijn ontworpen met een verbeterde topologie, voor een natuurlijke gezichtsanimatie en uitgebreide lichaam morph modificatie. Vernieuwde SpeedTree assets met visueel getailleerde planten, naadloze LOD en wind controle via de tijdlijn. Daar bovenop ook dynamische materialen met een ongelofelijke hoeveelheid opties, openen de wereld voor onbeperkte creative mogelijkheden.

Giveaway of the day — iClone 6.54 Standard

Versie 6.54 Standard (zelfde?) kregen we op 11 april 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7 SP1/ 8/ 10 (x64); Minimum: Dual core CPU or higher; 4GB RAM; 5GB free hard disk space; Display Resolution: 1024 x 768; Color Depth: True Color (32-bit); Graphics Card: NVidia Geforce GTX 400 Series/ AMD Radeon HD 5000 Series; Video Memory: 1GB RAM Additional Requirements: 3-button mouse; DirectX 11; Internet connection required for online activation; Stereo devices and player are required for viewing contents with stereo vision

Site van de leverancier

Trial van versie 7 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: zijn verschillend: trial is nieuwer

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 52.26.151.218 http, 54.245.230.188 http en 54.192.34.101 https.

U moet zich aanmelden als klant. 33Mail is OK. U krijgt dan een downloadlink voor versie 6
Gen Nederlands. De sleutel krijgt u na aanmelding in de browser en per mail. De download is bijna 1 GB, gevolgd door een resource pack van 1,1 GB. De sleutel is nodig bij de installatie.

De activatie staat in het register:

Als ik de sleutel uit het register haal, start het programma wel op, maar geeft dan een melding dat de sleutel niet deugt en sluit het gordijn. Doch Milord wordt in dit geval niet blij.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.