Apeaksoft Video Editor is de alles-in-één videobewerkingssoftware om uw videobestanden te bewerken en te verbeteren. Met basisbewerkingsfuncties zoals roteren, spiegelen, knippen, samenvoegen, bijsnijden, watermerk, effecten aanpassen, etc. kunt u de video complementeren en verbeteren. Voor een geavanceerde verbeteringsfunctie biedt het u 4 manieren om uw videokwaliteit te verbeteren. Het verhoogt de resolutie om het gedimde videobestand lichter te maken, optimaliseert automatisch de helderheid en het contrast, verwijdert videoruis om vervelende witte vlekken te verwijderen en vermindert het trillen van video's voor een ​​stabiele video. Tot slot, maar nog belangrijker, kunt u deze software als video-converter gebruiken om gemakkelijk meer dan 300 formaten video- en audiobestanden te converteren.

De licentie is een jaar geldig.

Apeaksoft biedt een 50% kortingscode: APKEGNK (geldig voor alle producten) voor alle GOTD-bezoekers.

Giveaway of the day — Apeaksoft Video Editor

Deze titel kregen we niet eerder van Apeaksoft. Wel Apeaksoft Video Converter Ultimate 1.0.16 op 19 maart 2019. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 3B6F92EBFEDCCFC6 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 4382AE9234E5CFA5? JA: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 151.101.2.133 http en 208.43.242.90 http. De trial bezoekt 50.22.8.78 https en 208.43.242.90 http.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt! ✔

Geen Themida. 32 Bitter. Geen Nederlands. Na de installatie kunt u uw jaarsleutel aanvragen. "Please enter your Name and E-mail address and click on the "Register" button. In a few minutes, you will receive an email with an annual license. Your e-mail address will only be used to accept the registration code, and will not be shared or stored for any other purposes."
10 Minute Mail en 33Mail zijn OK. Elk mailadres krijgt een eigen sleutel.

Vergeet niet via menu Preferences het zoeken naar updates uit te vinken.

De activatie van de zandbakinstallatie komt in het register:

Bij installatie op een echte machine:

De trial bleek in de eerst geschoonde zandbak geactiveerd door de sleutels die ik vooraf in het echte register had gezet. QED.

De programmamap van de zandbak draait als geactiveerde semi-portable op de desktop.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.