Detecteer harde schijf problemen voordat het noodlot toeslaat. Met Hard Disk Sentinel heeft u altijd een volledig overzicht over de status van uw harde schijf, op deze manier kunt u potentiële problemen voor zijn die kunnen resulteren in onherstelbare data. Hard Disk Sentinel is de sleutel tot identificeren, testen, diagnostiseren en herstellen van harde schijf problemen, zelfs van Solid State Drives.

Met Hard Disk Sentinel ziet u direct gedetailleerde rapporten over de gezondheidsstatus van uw harde schijf, inclusief temperatuur, zelf-monitoring data, overdrachtssnelheden en meer. Iedere afwijking van deze factoren kunnen een vroegtijdige waarschuwing zijn voor dreigende schijfproblemen! Hard Disk Sentinel werkt ook met externe USB of e-SATA schijven en RAID controllers. Geen externe tools nodig voor verifiëren interne hard disks, externe harde schijven, SSD's, schijven in RAID arrays, alle wat nodig is zit in deze software. Wanneer uw data belangrijk zijn, bent u het aan uzelf verplicht, installeer Hard Disk Sentinel vandaag nog!

Giveaway of the day — Hard Disk Sentinel Standard 5.30

Versie 5.01 kregen we op 22 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 95/ 98/ 98 SE/ ME/ NT4/ 2000/ XP/ 2003/ 2008/ Vista/ 7/ Home Server/ 2012/ 8/ 8.1/ 10; Pentium or compatible CPU; 64 MB of system memory; HD: 30 MB

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: zijn verschillend: het weggevertje is al geactiveerd. De trial kan worden geactiveerd als de exe en het activatiebestand worden overgenomen van het oudere weggevertje.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Pagina op 31-7-2019 hersteld: was opeens weg en ik had geen backup waar die pagina op stond.
Themida. Geen activatie nodig. Het weggevertje is een speciale versie die al is geactiveerd. Geen Nederlands. 32 Bitter.
De activatie staat in C:\Program Files\Hard Disk Sentinel\HDSentinel.key. De programmamap is bruikbaar als semi-portable.

Op 31-7-2019 was de activatie opeens weg. Ik had het installatiebestand gelukkig bewaard en onder Time Freeze nogmaals geïnstalleerd en de nieuwe HDSentinel.key in de programmamap gezet. Toen Time Freeze uitgezet en de PC herstart. De programmamap-versie start automatisch op en is geactiveerd. QED.

Mijn SSD en de vier harde schijven zijn allemaal in orde. Als ik rechts-klik op het hoedje/dakje-ikoon ^ in de taakbalk, zie ik van elke SSD/HD de temperatuur.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.