Er zijn veel tools om uw pc automatisch op te schonen, maar geen daarvan kan significante hoeveelheden schijfruimte vrijmaken. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat vrij kleine stukjes informatie uit het systeem worden verwijderd, die na verloop van tijd weer verschijnen. Er is echter een methode voor handmatig reinigen, die veel meer ruimte vrijmaakt voor een lange tijd.

Files Inspector Pro werkt met uw bestanden en mappen, in plaats van systeembestanden. Hiermee kun u zien welke data de media op uw pc in beslag nemen: foto's, documenten, films, muziek en meer. U kunt deze allemaal bekijken en indien nodig de ongewenste bestanden verwijderen.

Files Inspector Pro is gemakkelijk om mee te werken. Na het starten van de app ziet u de hoofdsecties "Afbeeldingen", "Downloads", "Apps en games", "Muziek", enz. Het programma analyseert hun inhoud en geeft de ruimte weer die wordt ingenomen in de vorm van diagrammen.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Snelle analyse van gebruikersbestanden
  • Geavanceerde analyse
  • Verwijderen van onnodige gegevens
  • Onnodige bestanden en mappen verwijderen
  • Onnodige applicaties verwijderen
  • Veiligheid
  • PRO foto's comprimeren zonder kwaliteitsverlies

Giveaway of the day — Files Inspector Prо 1.05

Deze titel kregen we hier nog niet erder van Chem Table Software. De blogs met de tag ChemTable.

Systeemvereisten: Windows Vista/ XP/ 7/ 8/ 10 (x32/x64); RAM: from 256 Mb; Disk space: 50 Mb; Administrator rights

Site van de leverancier

Trial CRC64: 00EC14C87E59BB19/ geïnstalleerd 654B7889FBC0A6E9 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje - uitgepakt - CRC64: 974D6F23BE89BBE4/654B7889FBC0A6E9? JA: de installatiebestanden verschillen, maar de geïnstalleerde exe's zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres162.253.124.43 http.

Themida, dus Time Freeze gebruiken. Geen sleutel nodig, is voorgeactiveerd. Geen Nederlands, alleen Engels en Russisch. 32 Bitter.

Windows 10 heeft hier een prima ingebouwd tool voor, met keuze tussen alleen gewone bestanden of inclusies systeembestanden en resten van updates.
Updater.exe kunt u het beste verwijderen uit de programmamap, want we mogen niet updaten.

Zo te zien volstaat de programmamap als semi-portable.

De activatie staat in het register, zo ontdekte de Duitse vrienden:

Daar kon ik de trial mee activeren op een schone virtuele W8.1 64 pro. QED.

Bij de opstart laat de geactiveerde versie het woord Pro achter de naam zien. Als ik het weggevertje afsluit en daarna de activatiesubsleutel verwijder, is het weggevertje bij de opstart geen Pro meer, maar de gewone gratis versie. Als ik na het afsluiten de subsleutel toevoeg, heb ik weer een Pro.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.