Als een uitgebreide Windows-software voor dataherstel, kan Do Your Data Recovery Professional u helpen om verloren data van een harde schijf en een opslagmedium gemakkelijk en volledig te herstellen. Het is een compleet doe-het-zelf datahersteltool. U kunt alle verloren data binnen drie eenvoudige stappen herstellen:

  • 1. Start Do Your Data Recovery Professional
  • 2. Scan uw harde schijf
  • 3. Bekijk en herstel de verloren data.

Herstel verloren data van uw computer (laptop, desktop, interne/externe harde schijf, digitaal apparaat, geheugenkaart, usb-stick, etc.

NB: Lifetime license with no updates.

Giveaway of the day — Do Your Data Recovery Pro 6.8

Versie 6.6 kregen we op 28 oktober 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows Server 2003/ 2008/ 2012/ Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; File System: FAT 12/16/32, exFAT, NTFS, NTFS 5, ext 2, ext 3; Disk Space: at least 60 MB

Site van de leverancier

Trial CRC64: 6B5FF32288923DA3 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 6B5FF32288923DA3? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 23.234.27.153 http. Bij gebruik 103.43.189.155 http.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme.
32 Bitter. Geen Nederlands. Bij eerste opstart wordt er automatisch gecontroleerd op een update. Later gelukkig niet meer.
De activatie staat in het bestand Configure.dat in de programmamap:

[register]
sn=UX******HV6 - dat is de sleutel uit de readme
key=tms****9Wyn3PlDvxCraPon2A==

Dus is de programmamap automatisch geactiveerd en bruikbaar als semi-portable.

NIET installeren op de harde schijf waarvan u bestanden wilt redden, maar bij voorkeur op een andere computer en dan de programmamap op een USB zetten. Die steekt u in de computer waar u bestanden wilt redden en u draait het weggevertje dus vanuit de USB. Of u kopieert de programmamap naar een harde schijf waar u niets wilt redden.

De handleiding van de maker.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar. Eveneens wegens gebrek aan belangstelling zet ik per 1-8-2019 de spellen niet meer in de uitwisselmap.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, kunt u een mailtje sturen naar gergn @pen_staart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

De alternatieve weggever, Giveaway Club van Auslogics is er per 26-7-2019 mee gestopt.

Givewayoftheday heeft een eigen overzicht van freeware/ shareware

7-Zip

Terug naar het begin.
De sleutel: : PE6m3C/GATjR4FvPPd26AI0xxuh6sXh+Md7Z9cpMAfM= (versleuteld)