ReaConverter is een ultrasnelle batch-beeld-converter die maar liefst 500 invoerformaten en 55 uitvoerformaten ondersteunt. De eenvoudige en duidelijke interface van het programma maakt het gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Het programma biedt ook veel extra functies, waaronder batchbewerkings- en wijzigingsopties.

Bevat een extra functie genaamd Watch Folders. Met Watch Folders kunt u reaConverter configureren om uw afbeeldingsmappen te controleren en automatisch specifieke acties toe te passen op alle bestanden die in elk daarvan zijn opgenomen.

Giveaway of the day — ReaConverter 7 Standard

Versie 7 Standard kregen we op 19 juli 2016. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: E8E0E2E97657285D te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 6A181D943D98EA18? JA EN NEE: zijn verschillend. De trial is de Pro-versie: reaconverter7_pro.exe CRC64: 9B87CEDA7A637FDE , maar na invoering van de weggeefsleutel werkt het als een geactiveerde Standardversie
Het weggevertje is reaconverter7.exe CRC64:90509773A316F9A.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 104.131.57.251 http.

Geen Themida. Vraag uw eigen sleutel aan. Net als vorige keer gebruikte ik het mailadres a@b.com. Want de sleutel kunt u aflezen in de browser.

32 Bitter. Kent Nederlands, maar niet foutloos: "nu aanschafen". Activatie in de zandbak mislukt met twee verschillende sleutels. Ook de sleutel uit 2016 werkt niet. Dan maar onder bescherming van Toolwiz Time Freeze het op de echte desktop proberen. En dan zie ik het ... dom ... dom ... dom ... Ik voerde eerste mijn naam in en dan de sleutel. Het moet net andersom: eerst de sleutel, dan de naam. En nu lukt het. Maar van wat SoftOrganizer Pro aan wijzigingen heeft opgeslagen, herken ik geen activatiegegevens. Dus herstarten en nogmaals Sandboxie proberen. En dan toont SoftOrganizer Pro direct het bestand met de activatie: 64006500670072006100.std. Dat tekstbestand bevat onderstaande tekst:

[64006500670072006100]
name=krypteller
key1=83VC-**** -N1FZ (de verstrekte sleutel)
key2=AKG9-****D-DB8G7 (een extra sleutel?)

Het staat in H:\Sandbox\gebruikersnaam\zandbaknaam\user\all\reaConverter7
Als ik het daar wis, heb ik een trial. Als ik een map reaConverter7 aanmaak in %Common AppData% van de desktop en het bestand 64006500670072006100.std daar plaats, is de zandbakversie weer geactiveerd. Hetgeen maar weer eens bewijst, dat Sandboxie niet alleen het register van de desktop kan benaderen, maar ook %AppData%.

Vervolgens heb ik de programmamap gekopieerd naar de testmap van de desktop en de zandbak gewist. Nu weet het weggevertje wel dat de gebruiker krypteller heet, maar de licentie is onbepaald. Nogmaals activeren dus. De activatie is dus systeemgebonden.
Als ik de programmamap van de testmap verplaats, naar de map met portables blijft het geactiveerd werken.
De trial van de Pro-versie in Sandboxie moet ik toch activeren. Met de sleutel van het weggevertje wordt het een geactiveerde Standard-versie.

Tot zover. De activatie uitzoeken vind ik leuk werk. Maar de functionaliteit van het weggevertje kan mij niet boeien. Meer dan 500 MB .... Geen $50 waard.

De Lite, Standard en Pro versie vergeleken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

De sleutel van krypteller is:
wKQvYeO8zQF1XeRvDYXWFeRicxpfNpl8ahRmYNzOHt4MNIsaFZVn2xyqIrc5hya5cZUs2c+e9N7uU6+gk2N+ZZCiD7kIGdzpGX+Q3+KPqj1Q4uU9ifWQoKTMQMwpqZL/2y+wJEOsZvp/TwhTvdBRlw==
TheLetterEncrypter. Daarmee kan ik mensen met toegang tot de uitwisselmap op de blog wat extra informatie verschaffen.