Nog steeds geen geschikte personal information manager (PIM) software kunnen vinden die echt met u meewerkt, in plaats van tegen u? EasyNoter is een rechtdoorzee gebruikersvriendelijke PIM met aan boord alle kracht en flexibiliteit die u nodig zult hebben. EasyNoter biedt alle essentiële functionaliteit van een personal organizer, verpakt in een stijlvolle en nog belangrijker een gebruikersvriendelijke interface. Het ziet er niet alleen goed uit, het is praktisch en gemakkelijk in gebruik. Het helpt u bij het organiseren van je notities en adressen, het bijhouden van een dagboek en bij het herinneren aan belangrijke gebeurtenissen.

meer informatie in de video

Giveaway of the day — ArtPlus Easy Noter Pro 4.5

Versie Pro 4.5 kregen we op 13 maart 2016. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial CRC64: 6F24EE0C37CC3054 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: zijn verschillend. n Na overnemen van easynoter.exe van het weggevertje is de trial wel geactiveerd.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. In de readme een sleutellink.
Themida laat zich niet uitpakken op de desktop, wel op een virtuele PC op de laptop. De trial slikt mijn beide sleutels niet. Ook niet de twee uit 2016.
Op een virtuele ThinPC lukt het wel. Discovery ziet de activatie staan in
C:\Users\gebruikersnaam\Programs\Art Plus\EasyNoter4\address en
C:\Users\gebruikersnaam\Programs\Art Plus\EasyNoter4\easynoter.ini

Bewaar het bestand easynoter.ini. Daarmee kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele W7 64 Pro. QED.
De programmamap is bruikbaar als semi-portable en is al geactiveerd op de laptop. Maar snappen doe ik het niet helemaal. Ik maakte een nieuwe notitie aan en bewaarde die als losse rtf en ook de hele database. Bij een opstart zag ik de nieuwe notitie niet staan in de database, wel als losse rtf. Maar dat is toch niet de bedoeling? Ik zal de UI wel niet snappen. SAVE betekent kennelijk wat anders dan opslaan. En ik moet TWEE keer afsluiten. Na de eerste keer afsluiten blijft het programma onder water actief. Vervelend.

Het blijkt dat je voor eigen teksten eerst een nieuwe folder en subfolder in het onderdeel Notities moet maken. Dan kan je daarin je nieuwe notitie tikken. Na SAVE, afsluiten en weer openen zie ik mijn eigen tekst terug.

De trial heeft twee voorbeelden: The Venus Project.enr en Uncle Sam.enr.
De lay-out doet wat ouderwets aan.

U kunt een wachtwoord invoeren. Dat wordt opgeslagen in config.dat. Dat bestand bevat geen klare tekst. Prima. Als ik config.dat wis, kan het weggevertje niet meer draaien. Ook prima. Kennelijk hoeft de sleutel maar één keer te worden ingevoerd. Tenzij het programma helemaal is afgesloten. Dat is weer een stuk minder veilig.

U kunt andere woordenboeken ophalen.

Ik heb zelf twee alternatieven: TreePad (twee versies) en AllMyNotes.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.
EDNWCSPLDqD91ITRKd6p3jQGelq+5YMXodkig7CvPkprOUdgRllMDVQXJ0v/H5VW