Batch Picture Resizer is software die iedereen die met digitale foto's werkt uiterst nuttig zal vinden. Veel mensen gebruiken dure en complexe beeldbewerkingspakketten om het formaat van foto's te wijzigen en andere eenvoudige problemen op te lossen, omdat ze er niet bij stilstaan dat er een veel goedkopere, snellere en efficiëntere oplossing is. Het handmatig verkleinen van foto's, een voor een, kan ook enorm tijdrovend zijn, vooral als u er honderden hebt, laat staan ​​duizenden foto's die moeten worden aangepast. Een oplossing is een krachtige kleine gebruiksvriendelijke applicatie genaamd Batch Picture Resizer. Met dit eenvoudige en goedkope programma kunt u snel een willekeurig aantal afbeeldingen wijzigen. De afbeeldingsbewerker kan worden gebruikt om de grootte van uw foto's te verkleinen, zodat ze meer geschikt zijn voor publicatie op internet, e-mailen naar familie en vrienden of gewoon om ruimte te besparen op uw harde schijf. De hoogst mogelijke kwaliteit wordt ook bewaard in de bestanden. Batch Picture Resizer biedt ook de mogelijkheid om de kleurniveaus van de foto's te wijzigen of snel tekst en watermerken aan een groep foto's toe te voegen.

Giveaway of the day — Batch Picture Resizer 9.1

Versie 8.1 kregen we op 5 oktober 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten:

Site van de leverancier

Trial CRC64: 744BCB67337B07E2 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 744BCB67337B07E2 ? JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64 https. Daarna nog eens, na de installatie.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PicResizer]
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Geen Themida. We krijgen de trial met een andere naam, eindigend op _pt1. Dat is voor de installer het signaal dat u tijdens de installatie een sleutellink krijgt.
De sleutellink van de vorige keer doet het prima. 10MinuteMail is OK. U krijgt een mail om uw aanmelding te bevestigen. Dan wil de spammer Softorbits veel van u weten. maar u hoeft uw gegevens niet in te vullen. Klik op 'Not now' en u kunt de sleutel oogsten uit de browser. iedereen krijgt dezelfde sleutel.

Er is veel freeware dat hetzelfde kan. Bijvoorbeeld van FastStone en Irfanview. En Imageresizer. Een andere link naar ImageResizer.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

HmjgO+yxEcvnIfEB1ZsyVODB1s3zqEpzPyGlXxDYOmw=