!!! De activeringscode die u ontvangt (zie Leesmij) is geldig voor Android- en IOS VPN Unlimited-versies. Download hier IOS en AndroiD

KeepSolid VPN Unlimited is vertrouwde en bekroonde software met meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Dit virtuele privé-netwerk biedt online bescherming, volledige privacy en onbeperkte toegang tot geo-geblokkeerde inhoud.

Wanneer u verbonden bent met een VPN-server, wordt uw echte IP-adres verborgen en zijn uw online activiteiten niet traceerbaar en volledig anoniem. Beheer uw bankrekeningen, betaal rekeningen online of bekijk Netflix vanaf elke plek ter wereld zonder zorgen, zelfs op onbeveiligde WiFi-hotspots.

Het abonnement op de service is inclusief:

  • Onbeperkte verbindingssnelheid & bandbreedte
  • Onbeperkte toegang tot webbronnen, zelfs op locaties met strikte internetcensuur zoals China
  • VPN-servers op meer dan 70 locaties over de hele wereld, inclusief de speciale servers voor torrenting en streaming
  • Gelijktijdige bescherming van maximaal 5 apparaten - de service is beschikbaar voor macOS, Windows, iOS en Android. Er zijn ook VPN-browserextensies voor Chrome, Opera en Mozilla Firefox
  • Gekwalificeerde, snelle 24/7 klantenondersteuning

NB: abonnement van zes maanden.

Giveaway of the day — VPN Unlimited 6.0 (Win&Mac)

Versie 3.3 kregen we op 24 augustus 2016. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP SP3 and higher; Mac OS X 10.9 and higher; iOS<; Android; Windows Phone; Linux; Google Chrome, and Mozilla Firefox

Site van de leverancier

Trial CRC64: 9085772235777422 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 9085772235777422? JA: zijn identiek.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 127.0.0.1 poort 52564..

Geen Themida, schone installers voor Windows en Mac. In de readme een sleutellink en een activatielink. Geen 33Mail toegestaan. De gmail plustruc lijkt te werken, maar als ik die wil bevestigen, wordt ik automatisch ingelogd in het account dat ik de vorige keer aanmaakte. Gelukkig kan ik met REDEEM de verlopen licentie her-activeren me de 33Mail sleutel tot 19-2-2020, Ik had inmiddels ook al voor de plustruc een sleutel binnen. maar die mag ik (nu?) niet gebruiken.

Ik moet de real time beveiliging van Defender uitzetten om de 32 bittertje op de desktop te installeren. Voor de zekerheid Time Freeze aangezet.Geen succes. De tweede keer zonder Time Freeze. Wee geen succes: de TAP driver kan niet worden geïnstalleerd. Dan maar de desktiop opschonen met Soft Organizer Pro, hier onlangs weggegeven. Lukt niet ,want er blijft een proces draaien. Als ik het via pro Lasso afsluit, komt het toch steeds terug, als ware het een naar virus. Ik moet het bij ProLasso op de zwarte lijst zetten. Dan wordt het automatisch beëindigd als het start. In het venster van prolasso kan ik het gevecht van deze twee ego's volgen.
De-installatie lukt deels: er zijn nog sporen achtergebleven. Soft organizer doet zijn best die op te ruimen.

Zelf heb ik een levenslange licentie bij het Nederlandse ProXPN. Dat kostte mij eenmalig $39 via BitsduJour. Die VPN-provider heeft als voordeel dat hun servers gewoon op internet te vinden zijn, met alle specificaties die u nodig heeft om ook zonder extra software te kunnen werken. Gewoon in Windows 10 via Instellingen/Netwerkverbindingen/Configuratiescherm/Netwerk en internet/Netwerkverbindingen een nieuwe WAN Miniport aanmaken en het serveradres invullen, uw naam en sleutel en meer is niet nodig. Moet ook kunnen op de iPad en de iPhone. Ze hebben een lijntje naar de VS waar ik dezelfde downloadsnelheid krijg als zonder VPN. Dus tegen de 100 Mbps aan.

Met $200 voor de levenslange licentie is het vijf keer duurder dan mijn ProXPN. maar die is niet meer te gebruiken om BBC te kijken, als ware ik in Engeland.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.