Iris is een desktop software voor gezondheid en productiviteit. Het werkt op de achtergrond en belemmert u niet in uw werk. Het werkt op ieder besturingssysteem en beschikt over een strakke UI en prima technische ondersteuning. Iris combineert alle tips, trucs en medische onderzoeken voor de gezondheid van ogen en de bescherming daarvan. Het herinnert u eraan om pauzes te nemen op reguliere interval, verbetert uw monitor en uw slaap. Iris blokkeert storingen en is ontworpen met productiviteit en gezondheid in gedachten. Verder wordt het regelmatig ge-update gebaseerd op de feedback en op nieuwe innovatieve ideeën op gebied van gezondheid en productiviteit.

Gebruik Iris om:

  • Voorkomen vermoeide ogen

Iris optimaliseert scherm pulsaties door de helderheid te regelen zonder PWM. Zo kunt u de computer langer gebruiken zonder hoofdpijn.

  • Verminderen pijnlijke ogen

Iris past de helderheid van het scherm aan aan het omringende licht. Verschillende presets passen uw scherm automatisch aan. Computergebruik lijkt nu op het lezen van een boek.

  • Verbeteren van slaap***

Iris regelt geleidelijk dag en nacht het blauwe licht. Dit helpt uw lichaam 's nachts bij het produceren van melatonine. Hierdoor valt u sneller en dieper in slaap.

Opmerking: de licentie is geldig voor 1 jaar.

Giveaway of the day —Iris Pro 1.1.9

Versie 1.0 kregen we op 31 juli 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial CRC64: 133DB49EB8D49D18 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje CRC64: 133DB49EB8D49D18 ? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 185.123.188.60 http.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt! ✔
Geen Themida. De sleutel staat in de readme. De installatie komt inm %AppData%, in de map C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Iris. Daar kom ook de activatie, in het bestand iris_settings.ini:

  • General
  • IsFirstStart=false
  • SaveVersion=6
  • ActivationCode=iris-giveaway-1r****CStV

Volgens mij regelt Windows 10 dit, als u dat zou willen.

Ik ga het niet gebruiken. Ik slaap prima en stel goede kleuren op prijs als ik foto's en films bekijk.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Activatiegegevens versleutel ik met het gratis tooltje TheLetterEncrypter

Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar. Eveneens wegens gebrek aan belangstelling zet ik per 1-8-2019 de spellen niet meer in de uitwisselmap.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, kunt u een mailtje sturen naar gergn @pen_staart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

De alternatieve weggever, Giveaway Club van Auslogics is er per 26-7-2019 mee gestopt. Maar ze publiceren nog steeds handige tips.

Givewayoftheday heeft een eigen overzicht van freeware/ shareware

7-Zip

Terug naar het begin.

H1KFyYKOau1CJoGz50C3kojt7NSVy5G9awLSj8SF6q0mAqkO1iHp31sDOtaMfJbq