Password Depot is een krachtige en zeer gebruiksvriendelijke wachtwoordbeheerder die u helpt bij het organiseren van al uw wachtwoorden - maar ook bijvoorbeeld informatie van uw creditcards of softwarelicenties.

De software biedt superieure beveiliging voor uw wachtwoorden - in meerdere opzichten: het slaat uw wachtwoorden veilig op, garandeert een veilig gegevensgebruik en helpt u bij het maken van veilige wachtwoorden.

Password Depot garandeert echter niet alleen veiligheid: het staat ook voor gebruiksgemak, een hoge mate van aanpasbaarheid, duidelijke flexibiliteit in termen van interactie met andere apparaten en, niet in de laatste plaats, extreme functionele veelzijdigheid.

Giveaway of the day — Password Depot 11

Een nieuwe aanbieder, AceBIT.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10; Languages: English, German, French, Spanish

Site van de leverancier

Trial met CRC64: E8ABC984C3791C79 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: C36C01042FA8FBB0? NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 134.119.33.205 https en 134.119.236.62 http.

Geen Themida. In de readme een sleutellink.

Geen Nederlands. 32 Bitter. De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\AceBIT\Password Depot 11]

Het gaat vooral om de subsleutel "Key". Met alleen die subsleutel kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.

De Nederlandse vertaling.

Ik ben heel tevreden met mijn levenslange licentie voor Sticky Password, voor een prikkie gekocht, minder dan $44.24 en ga niets anders meer proberen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.